Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kasada motosiklet

REKLAM ALANI

Arkadaşlar daha önce yazılan yazıları okudum.Kargo ile ilgili birkaç bilgim var.Yazın gideceğim gezi için sizlere şimdiden bir kaç sorum olacak.Benim güzargahım Muğla/milas-Muğla/marmaris-Aydın.Yalnız Manisa'dan milas'a kadar motosikletimi babamın kapalı kasa transiti ile götüreceğiz.Bu transitin arkası soğuk havalı.Hiç bir çıkıntı girinti yok.Motosiklet ise 125 cc cup.Bu motosikleti kasanın içinde bırakırsam büyük ihtimalle devrilecek.Bu motosikleti nasıl biryere sabitleyebilirim? Ya da başka ne tür alternatifim olabilir.Not(motosikletin orta sehpası vardır.)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Fikrim... 2tane tahta palet üzerine motoru çıkar lastiklerin paletin içine gireceği kadar testereyle kes sonra elciklerden iple palete bağla arka tarafıda amortisörlerden palete bağlayıp sabitleyebilirsin...
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    motoru ayağa alıp kasayı ortalayıp straforla sabitleyip sıkıştırabilirsin ben öyle getirdim geçen motorumu
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Benzinini boşalt,yatır motoru

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Bizim buralara gelcen demek
    kasada tekerleğin qireceği kadar yer açma fikri banada mantıklı geldi bence onu uygula..
    Çift ayak olduqundan çok sorun yaratıcaqını sanmam..
    Veya arkaya motorun yanına bi yatak at
    Yan Yana Seyahat edin
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....
    arkadaşım kendi fikrin ne ona göre çözüm üretelim kamyonet kasasımı yoksa daha büyük bi araçmı ;1 tane çıkma otomobil lastiği al kamyonetin kasaya sabitle motoru da lastiğe sabitle diğer tarafına bir oto lastiği ile yine iice bağla hiç bişey olmaz artı çizilmezde sen yinede araya karton veya köpükle destekle .

Alıntı TYP-R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fikrim... 2tane tahta palet üzerine motoru çıkar lastiklerin paletin içine gireceği kadar testereyle kes sonra elciklerden iple palete bağla arka tarafıda amortisörlerden palete bağlayıp sabitleyebilirsin...
    Bu fikri çok tuttum.Elimde 2 tane tahta palet var.Ben bu paletlere el koyup biraz modifiye yapayım.Çok sağol.Şimdi bunları güzelce paletlere oturtmak için biraz fikir yürütmeliyim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 ----------

Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim buralara gelcen demek
    kasada tekerleğin qireceği kadar yer açma fikri banada mantıklı geldi bence onu uygula..
    Çift ayak olduqundan çok sorun yaratıcaqını sanmam..
    Veya arkaya motorun yanına bi yatak at
    Yan Yana Seyahat edin
    Vallaha altınkum neresi bilmiyorum.Gelince görüşürüz belki.Yok ya bulunduğum yerden orası 4 saat kapalı yerde bayağı kasılırım.

salvador_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax 250 2012
    bendede 100lük cup var. bi kaç kere yolda kaldım ve ford connectle almak zorunda kaldım. arka koltukları yatırınca tam aldı ama senin transit diyosun ona 5 motor rahat sığar. gelelim motoru içeri koymaya, motorun baştan aynalarını sök yoksa girmiyo, sonra arka kapıdan iki kişi kaldırıp tekerlekler üstünde içeri sok, daha sonra motoru orta sehpaya kaldır. ben çamaşır ipiyle motoru aracın içindeki sabitleme yerlerine bağlamıştım ve hiç sallanmadı bile (55 km yolda). ve keyifli yolculuklar,,,,

Alıntı salvador_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bendede 100lük cup var. bi kaç kere yolda kaldım ve ford connectle almak zorunda kaldım. arka koltukları yatırınca tam aldı ama senin transit diyosun ona 5 motor rahat sığar. gelelim motoru içeri koymaya, motorun baştan aynalarını sök yoksa girmiyo, sonra arka kapıdan iki kişi kaldırıp tekerlekler üstünde içeri sok, daha sonra motoru orta sehpaya kaldır. ben çamaşır ipiyle motoru aracın içindeki sabitleme yerlerine bağlamıştım ve hiç sallanmadı bile (55 km yolda). ve keyifli yolculuklar,,,,
    Burada motoru alması değil kasanın uzunluğu 4 genişliği 2.5 yüksekliği de 2 metre.Sadece güzelce devrilmemesini sağlamak.

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    iyi de abi transit-master-jumper-ducato vs nin kenarlarında halat gergisi için kancalar var ki tabanında.Doblonun panelvanında bile var .Yoksa da dedikleri gibi palet bulcan iki tane alıcan orta sehpaya çekicen gergi halatlarını palete, paletin kenarına da ağarlık bişeyler sağa sola, devaaam

Motosikleti
    mondial 151 rs
    arkadasım biz kamyonet te tasımızdık..kenarlarında halat gergi delikleri veya demirleri var.. motosikletin yaslayacağın tarafın aynasını cıkart. motosiklet le arac arasına köpük - battaniye - yorgan vb... seyle sıkıstır sonra iyice bağla araba derilir o devrilmez... yolunuz acık olsun

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar daha önce yazılan yazıları okudum.Kargo ile ilgili birkaç bilgim var.Yazın gideceğim gezi için sizlere şimdiden bir kaç sorum olacak.Benim güzargahım Muğla/milas-Muğla/marmaris-Aydın.Yalnız Manisa'dan milas'a kadar motosikletimi babamın kapalı kasa transiti ile götüreceğiz.Bu transitin arkası soğuk havalı.Hiç bir çıkıntı girinti yok.Motosiklet ise 125 cc cup.Bu motosikleti kasanın içinde bırakırsam büyük ihtimalle devrilecek.Bu motosikleti nasıl biryere sabitleyebilirim? Ya da başka ne tür alternatifim olabilir.Not(motosikletin orta sehpası vardır.)
    araba babanın olduguna göre ona sorarsan motosikleti nasıl taşıyacagını o daha iyi bilir valla :D
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler