151 rs racing ismine aldanıp nos falan takmaya çalışma sakın tekerlek uçar sonra
151 rs racing ismine aldanıp nos falan takmaya çalışma sakın tekerlek uçar sonra
kaliteli bir motor olsa(italyan,japon vb) meraklısıyım dersin takarsın herkeste hayran olur ama mondiye böle bişi hem maddi yönden hemde o motorun kalitesine değmez ...bende de RF vardı ama daha iyisini istiyorsan tek çözüm satıp yenisini almaktırillakı buna bişeyler yapayım diyorsan biraz mantıklı bişeyler yap farklı tonlara boya kuyruk iptali zaten yapmışın fazlada uğraşma parçası dandik elinde kalmasın
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
performans hava filtresi, performans eksozu
silindir piston hacmini büyüttür,
kaliteli kayış kullan, karburötörü ayarlattır
tekerlerin 1 üst büyünü tak, amöstsörleri küçült
97 oktan benzin kullan, iridyum buji kullan
arka lastihi 130/70/13 yaparsan hızlanma artar
lastik havasını yükselt, hızında 20-30 km deyişme olur
100 basıyosa ort.en fazla 130 olur
nosa gerek yok zaten 140 tan sonra vibrasyon yetersizlinden direksiyonu tutamassın
Nosu taksan bunun en önce şanzımanı sos olur...
arkadaşım eğer hızlı gitsin diosan buna okadar masraf yapacağına sat bunu uzerine biraz biseler koy.. sana anca dısardan mofiye uygularız.. ama scooter inin fotoğraflarını sabhırsızlıkla bakliyorum arka yukseltme guzel olmussa bende yapıcam....
gilera runner ws olsa bişey demicemde :/ aşşağılamak ıcın soylemıyorum yanlıs anlama ama o motor orj motoruyla gıderken grenajları zangır zangır oynuyo vidalar somunlar senınle beraber gelıyo :D
okadar masraf edecegıne gıt 1 hyosung 250 gt ws bişeyler al :D 151 rs ten sonra sana blowoff lu gbi gelır hyosung :D
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
1 lt lik yangın tüpünü alıp maviye boya üstüne nos çıkartması yapıştır
motorun arkasında çantan yoksa bir güzel arkasına monte et
içi dolu olursa belki işine bile yarar
kuyruk iptali demişsin onu görmemiştim
adamın bütün hevesini kacırdınız motoru (s)atmaya gitti galiba kalkış vs istiosan scooter olarak gilera runner al derim
işte bu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:45 ----------
nos taktırdıktan sonra arabanızı tanıyamazsınız. ancak bu tanıyamama 3 şekilde oluşabilir:
1. si, arac inanılmaz oranda kuvvetlenir ve buyuk bir ivme ile hızlanır.
diger sekiller 1. nin ardından oluşur, şöyle ki ;
2.kısa vadede: ozellikle saglam bir fren kiti ve surus bilgisi ve yetenegine sahip degilseniz o hızla duramayıp bir yere patlarsınız, aracın icinden sag olarak kurtulursanız aracınızı tanıyamazsınız.
3. uzun vadede: motorunuz hayvanlar gibi guc vermekten bitap hale gelip 10-15 bin km sonra hadi bana eyvallah diyebilir, bunun olması halinde kaputu acın, motoru tanımaya calışın.
nos yarattıgı muthiş kuvvet ve ivmelenmenin yanında bu tur dezavantajları da olan cok guzel ama cok ve buyuk dikenli bir guldur.
alıntıdır ekşisözlük.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Motoru yorma bence kendine tak motordan daha hizli gidecegine eminim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
motoru yakarsın olacağı o başka h,ç bişi olmazz
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
sevgili arkadaşlarımm cok saolun )) gıdp 1 tl yangın tupup alıp gelıyeım ben benzın deposuna taklaımm )))) gösderiş olsunn)) hava filtrseini o kadar aradım hiç bulmadım bı yer ınternet sıtesı onersenızz gene cokkkk tesekurlerımı ıletırım
HERKEZE COK TSEK EDERIMM RESIM COK YAKINDA KOYUCAM
SAĞLICAKLA KALINN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)