arkadaslar konjektörü deiştirmem lzm gbi gelio yeni akü aldım motoru calıstırdım dün ama motor bugün çalışmadı cok hafif ciyk ciyk sesler gelio acaba konjektörün bozukluğundanmı böyle yapıo bide marş rubleside bras bozuk uzun basınca marşa çalışıodu
arkadaslar konjektörü deiştirmem lzm gbi gelio yeni akü aldım motoru calıstırdım dün ama motor bugün çalışmadı cok hafif ciyk ciyk sesler gelio acaba konjektörün bozukluğundanmı böyle yapıo bide marş rubleside bras bozuk uzun basınca marşa çalışıodu
konjektörden gelen elektriği ölç . ortalama 13 v gelmesi lazım eger 12 den dusuk geliyorsa o bozuktur .. eger o sağlamsa akun şarj tutmuyordur. akunde sağlamsa bi yerde kaçak vardır. sistemi gözden gecir
bukadar kısa sürede olmuşsa bu durum (farlar marş alayı aküden beslendiği için) muhtemelen konjektör hiç çalışmıyordur
motor ne bu arada ?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
monero angel 150
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)