Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

10 Liralık benzinle 60 km sizce normalmi?

REKLAM ALANI

Selam arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce Segman piston silindir değiştirdim. karbüratör manifoltu değişti hava hortumu filtre değişti motorum 150 cc scooter 10 liralık benzinle 60 km gitti sizce çokmu normalmi? Çok yakıyorsa nedeni nedendir acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Normal sayılır. Şimdi senin scooter birde rodaj döneminde olduğu için yani segman ,piston, silindir birbirine alışana kadar biraz fazla yakar .Bende 151 Rs var 10 tl lik benzinle 70 km gidiyor.Scooterım 8.000 km de.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normal sayılır. Şimdi senin scooter birde rodaj döneminde olduğu için yani segman ,piston, silindir birbirine alışana kadar biraz fazla yakar .Bende 151 Rs var 10 tl lik benzinle 70 km gidiyor.Scooterım 8.000 km de.
    Bunları dikkate alıcam umarım rodajdan sonra biraz daha düşer yakıt sarfiyatı. Aslında benzinin litresi 3.60 küsur olmuşken banada normal gibi geliyo.

Motosikleti
    Alıntı aegeanxtr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunları dikkate alıcam umarım rodajdan sonra biraz daha düşer yakıt sarfiyatı. Aslında benzinin litresi 3.60 küsur olmuşken banada normal gibi geliyo.
    Normal sayılır. Rodajdan sonra biraz daha düşer. 151 Rs nin birde abisi var sorma 10 tl lik benzinle 30 km gidiyorum
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Bencede gayet normal, fakat yakıt sarfiyat verilerini Lira hesabından değilde litre hesabına göre yaparsan daha sağlıklı sonuçlar elde edersin. malum ülkemizde petrol fiyatları borsadan farksız, sürekli olarak değişim gösteriyor
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    10 TL 60 km ,
    Bendede 80 km civarı gidiyor eğer fazla yüklenirsem 60 a kadar iniyor bencede gayet normal 15 tl lik benzin zaten max. 4-5 lt ediyor;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

Buarada eklemeden edemeyeceğim,
    Yaptığımız hesaplara bak yaa ÖTV ZTV derken aldığımız benzinin fiyatları belkide trafikteki en az yakan taşıt heralde scooter kullanıcılarını bile hesaba kitaba sokuyor..Yazık bu millete yeter bee.
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı sularseller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 TL 60 km ,
    Bendede 80 km civarı gidiyor eğer fazla yüklenirsem 60 a kadar iniyor bencede gayet normal 15 tl lik benzin zaten max. 4-5 lt ediyor;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

Buarada eklemeden edemeyeceğim,
    Yaptığımız hesaplara bak yaa ÖTV ZTV derken aldığımız benzinin fiyatları belkide trafikteki en az yakan taşıt heralde scooter kullanıcılarını bile hesaba kitaba sokuyor..Yazık bu millete yeter bee.
    aynen arkadaşım doğru motosıklet secımımızı bile etkılıyor ıyı bır makıne zevklı ama eğer arabam kadar yakacaksa ve ben ailemle değilde yalnız gezeceksem ekonomık modellerı tercıh edıyor zevkımızden fedakarlık edıyoruz

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    100 km de 4,5 lt den fazla, 150 cc bir motor için aşırı bir tüketim, bence normal değil Dragstarla ben bu rakam civarındayım...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    bende scooter varken 10 lira benzine 150 km ile 220 km arası gidiyordu kullanma şeklime göre sizinkiler biraz fazla yakıyor gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    hiç sukutırım olmadı ama banada fazla gibi geldi

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen arkadaşım doğru motosıklet secımımızı bile etkılıyor ıyı bır makıne zevklı ama eğer arabam kadar yakacaksa ve ben ailemle değilde yalnız gezeceksem ekonomık modellerı tercıh edıyor zevkımızden fedakarlık edıyoruz
    Aynen Bende yeni motosiklet için araştırma yapıyorum şu sıralar en ekonomik hangisi olabilire bakıyorum hiç aklımda olmayan tarzlarda motosikletlere bakıyorum sonumuz hayrolsun diyelim.
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    bende 900cc var oda hadi 50 km götürür de ..150 cc ile 900cc arasında biras fark olması lazm .bence cok yakıyor
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

Motosikleti
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 km de 4,5 lt den fazla, 150 cc bir motor için aşırı bir tüketim, bence normal değil Dragstarla ben bu rakam civarındayım...
    Otomatik vitesli motosikletlerde özelikle bu tip scoterlarda bu sarfiyat normaldir.10 tl lik benzinle normal şartlarda 70 ila 80 km gitmesi lazım .Senin drag starla karşılaştırman bana göre yanlış sen motosikletinin devrini aldırdıktan sonra çekersin rahat bir vitese sabit 90km.100 km hızla gaza asılmadan gidersen yakmaz tabiki.Ama scoter o hızı yakalayacağım diye (100 km hızı) yırtınır ve yırtınırkende bayağı bir benzin sarfiyatı olur.

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    20000kmde 151rsım var km de 13kurus yakıo.saten benzın 3.65 daha ne yaksın senın makınan ıyı kardesım kafanı takma

Motosikleti
    Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 900cc var oda hadi 50 km götürür de ..150 cc ile 900cc arasında biras fark olması lazm .bence cok yakıyor
    Hocam 10 tl lik benzinle 50 km gidermi sence....Senin harley.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bence çok,
    250 cc Roadstar 3 lt benzin ile 100 km yapıyor.

kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yuh bune yaa??? bu kadar yakarmı hiç skutır....=??? benim 301 mz den fazla yakıyo

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Otomatik vitesli motosikletlerde özelikle bu tip scoterlarda bu sarfiyat normaldir.10 tl lik benzinle normal şartlarda 70 ila 80 km gitmesi lazım .Senin drag starla karşılaştırman bana göre yanlış sen motosikletinin devrini aldırdıktan sonra çekersin rahat bir vitese sabit 90km.100 km hızla gaza asılmadan gidersen yakmaz tabiki.Ama scoter o hızı yakalayacağım diye (100 km hızı) yırtınır ve yırtınırkende bayağı bir benzin sarfiyatı olur.
    Yine de daha az yakması gerekiyor bence, hacim küçük 2 zamanlı olsa neyse diyeceğim ama scooterların ağırlığı 4 zamanlı...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    Hocam 10 tl lik benzinle 50 km gidermi sence....Senin harley.
    kardeş uzun yol deniyemedim ama efendi kullanımda dur kalk falan 6 lt benzinle 100 km yi cok rahat görüyor ..ben her benzin aldıgımda hesaplarım çünkü bi ara 2 kişi ile trafikte ve agresif kullanımda 8 lt yakmıştı 100 km de noluyo dedim
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Bence çok fazla, benim 500cc lik scooter 10 TL ile 65 - 70Km gidiyor.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler