Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

10 Liralık benzinle 60 km sizce normalmi?

REKLAM ALANI
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı -majesty- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10TL'ye 2,7lt civarı benzin alınıyor. Şehir içi çok fazla dur kalk yaparsam ben de 10liraya 70km civarı yol yapıyorum. Yokuşlar, adım başı dur kalk,kontak aç-kapa vs. derken içiyor benzini Kullanım şartlarına göre değişir kısaca, 10liraya 100km de gittiğim oldu 60km de.

Buraya yazanlar en düşük tüketimlerini yazıyorlardır büyük ihtimalle, o hesaba göre çok yakıyorsun tabi :D Yazan arkadaşlar dediğim şartlarda kullansın bakalım yazdıkları kadar km gidebilecekler mi ?
    Dediğin gibi dur kalk ara hızlanmalar falan benzin sarfiyatınıda yükseltiyor.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    .Mhmt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Benzin fiyatlarından haberiniz vardır bir de motor rodaj döneminde cok yakması normal şu anda 3,5 litre civarı yakıyordur
    zamanla 3 litreye düşer , benim hussarım bile 2,8 den aşağı yakmadı şimdiye kadar ondada bayıla bayıla bi hal oldum
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

kubi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı ceyhun__22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BU da normal değil be abi alışılmışın dışında. 100km de 2 litre ye gelir en kötü iht. bu ne yaw

şaka gibi geliyo ama. çok ciddiyim. çok ölçtüm kaç km gidiyo die. antalya - kuşadası'nı (430 km) 30 tl benzinle geldim. 90 dan aşağı da inmedim.
    fazla yüklenmezsem gaza 1 litre benzin 60 km de rahat yetiyo.

GuNMember - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki CharmandER-5 2005
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AZ YAKIYOR bıraz daha gıd€rim zat€n b€nzın göst€rg€sıd€ yok d€rk€n bu akşam yolda kaldım b€zınlik yakındı şanslıydım aklım iyic€ karişmış30 tl b€nzın alıyorum d€po 16 lt alır ama dıyorumki adama abi taşmasın ya zat€n 8 lt b€nzın n€sı taşacak ki
    Senin Motorda Benzin Bitince 1 Beygire Düşüyor Değilmi? (:
    "TayGuN"
    "GuNControll"
    "Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    bir litre ile 17-18 km gidiyorsun.. ve normal mi diyorsun Gerçi bu modeller yanlış hatırlamıyorsam anormal bir tüketim vermez ama, göze batar bir yakıt sarfiyatı değil bence. Ki rodajdan sonra kendini daha da toplar.

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    çok yakıyor işte neyi tartışıyonuz anlamadım 150 cc okadar yakarmı arkadas
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    ben de 150 lik scooter kullanıyorum.. 4lt benzin almıştım, depo 6 litreye doluyor.şuan 120 km gittim ve bi 20 km daha gider bi türlü tam bi hesap yapamadım fakat bi ara km de 15 kuruşa çıkmıştı..
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

Eskiden 10 liralık benzinle 110-120 km gidiyordum tabi o zaman yaklaşık 3 sene önce benzinin litre fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 2 lira falandı şimdi ise 3.60 TL oldu banada şimdi normal gibi geliyo bu pahalılıkta rodajdan sonra en fazla 10 km artar diye düşünüyorum. Arkadaşların dediği gibi scooterda benzin hesabı yapar olduk.

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı edii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende scooter varken 10 lira benzine 150 km ile 220 km arası gidiyordu kullanma şeklime göre sizinkiler biraz fazla yakıyor gibi.
    senin scooter ayrı bir olay zatenn yakmıyoduki koklamaya bile çekiniyordu...
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    10 lira ile 220km giden motorun alnını karışlarım :D
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    SkyGo SG200GY - Cheeta 150 T3
    S.a öncelikle merhabalar

Benim Scooterim ( Cheeta 150 cc ) Çinli
    10 TL Lik benzinle 80 km gidiyorum
    üstelik motorsikletimde abart egzoz var
    ve düşük devirde kullandıgım söylenemez
    Fazla yakıyor gibi geldi..

rodajını yapmamış olsada çok fazla yakıyor ama endogrusu aldıgın benzinin litresine göre kilometreni tut normalde 1 lt ile 30 km yol yapmanlazım azami hızın 60 70 km arası hızla

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    Alıntı edii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende scooter varken 10 lira benzine 150 km ile 220 km arası gidiyordu kullanma şeklime göre sizinkiler biraz fazla yakıyor gibi.
    senin scooter ın varken benzin fiyatkı ne kadar dı acaba
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Motosikleti
    Honda Beat
    kardesim aynı bakımları bnede yaptırdım motorum Trex 150cc 10 TL ile yaklaşik 90 km gidiyo... bide bu bakımları yaptırdıktan sonra ilk 300 km 50 yi gecmemeye calıs. ;))

Alıntı laptec1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesim aynı bakımları bnede yaptırdım motorum Trex 150cc 10 TL ile yaklaşik 90 km gidiyo... bide bu bakımları yaptırdıktan sonra ilk 300 km 50 yi gecmemeye calıs. ;))
    genelde 50 60 km yi geçmiyorum arada çok kısa süre 70 80 e çıkıyorum o da anlamadan oluyo bi bakıyorum motor 80 e çıkmış hemen düşürüyorum hızı

Motosikleti
    Honda Beat
    Alıntı aegeanxtr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genelde 50 60 km yi geçmiyorum arada çok kısa süre 70 80 e çıkıyorum o da anlamadan oluyo bi bakıyorum motor 80 e çıkmış hemen düşürüyorum hızı
    ben 2 gun once ilk 300 km yi bitirdim. yağ değiştirttim bi hız yapayım motorla dedim yokuştan inerken firenledim ancak hakimiyeti kaybettim yaklaşık 50 metre motorla sürüklendim Allah'a Sükür sadece ayağım ezildi. Hmm Bu arada tam motorun masrafı bitti demiştim ki şimdi kaporta cıktı en az 300 daha zarar

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin scooter ın varken benzin fiyatkı ne kadar dı acaba
    bence 1.5 tl civari olması lazım oda 6 lt 7 lt ile anca
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Aman arkadaşlar dikkat edin.
    80 km üzerine çıkmayın.. Motorlarınızın her binişten önce kontrollarını yapın.
    Benim 151 RS cardır..10 TL ile en az 100 km yapıyordum..Kullanmaya, bakıma ve iklime bağlıdır..
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Benzinin litresi 3,65 tl. 10 liralık benzin 2,74 litre eder. 2,74 litre ile 60 km gidiyorsan 100 km de 4,57 litre yakıyorsun demektir. 150 lik scooter için bence en fazla 3,5 litre olmalı. Biraz fazla ama zamanla düşebilir. CBf 150 3 litre yakıyor, vitessiz scooter 3,5-4 litre yakar.

Motosikleti
    yamaha x-max ''06''
    Benim karbüratörlü 2006 ,YP250 R skutim 1lt ile canlı kullanımda ancak 20km gidiyor bu durumda 2.74lt(10TL) ile sadece 55 km gidebiliyorum..
    Şehirdışında ve makul-sakin kullanımdaysa 2.69 lt yekadar düşürüyorum ama şehir içinde ise 3.65-4.20 arasında geziyor...
    binbasi nayman x-max ''06
    Yamaha Touching Your Heart.
    Safety First,then RIDE..!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler