Şimdi bende bir kaç arkadaşımda var aynı 151 Rs Scooterdan Ve hemen hemen aynı değerler çıkıyor.Hani bu arkadaşa desek senin scooterda problem var .ozaman benim ve diğer arkadaşların scooterlarında'da problem olabilir Ama bir Ybr,Tvs,Honda cbf 150 deseydi ben derdim çok aşırı bir tüketim diye ..Otomatik olması bana göre benzin sarfiyatını arttırabilir..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
otomatik olması sarfiyatı kesinlikle arttırır....
vitesli motorlarda kalkış anında yeteri kadar minimum gaz vermeniz yeterli olurken otomatik motorlarda kalkışlarda yük tamamiyle benzine biner ne kadar çok benzin o kadar kalkış diyebiliriz tabi birde giderken yavaşlayıp hızlanmak vs vs buda tüketimi ciddi bir şekilde arttırır
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
İşte Malesef Bizlere benzin hesabı yaptırıyorlar ...İnşallah ilerde bir gün bu benzin hesaplamalarını yapmaz doya doya gezeriz..Belki bir gün.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bende 150t1 Var Dün Sabah 10 Liralık Benzın Koydum (Benzın Ve Km Göstergem Çalışmıyor)
Tahmınen 40-50 Km Gezdım Ve 1 Saat Once Işıklarda Motorum Stop Etti Aniden Motor 1 Beygire Düştü (: Bende Bu Kadar Yakmaması Gerekıyor Dedım Birde Hava Filtresini Değiştirip Deniyicem
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Bu demektir ki aslında küçük cc scooterlar tasarruflu değiller, uzun vadede yüksek cc motor veya commuter tarzı çok ama çok daha karlı
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Ben sukıtırımı öpüp başıma koysam iyi olcak
10 Tl 'lik benzin alıyorum 9o-1oo km gidiyo
Basa bildiğim yere kadarda basarım hani
Asya 150T19A
2500 km'de
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
110 cc cup kullanıyorum.Hem de silindir sonradan 110 yapma.Genellikle iki kişi ve hep şehit içi 5 lira ile 65 km gezdiğimi biliyorum son 2 ay içinde.Şimdi zamlandı falan ama hiç daha 10 kuruşun üstüne çıkamadım.10 lira ile en az 115 km gezerim.Benim hiç scooter ım olmadı ama bence cok..
AZ YAKIYOR bıraz daha gıd€rim zat€n b€nzın göst€rg€sıd€ yok d€rk€n bu akşam yolda kaldım b€zınlik yakındı şanslıydım aklım iyic€ karişmış30 tl b€nzın alıyorum d€po 16 lt alır ama dıyorumki adama abi taşmasın ya zat€n 8 lt b€nzın n€sı taşacak ki
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bence çok yakıyor. rodaj dan sonra inşallah düşer.
bende kymco ck 125 var 22000 de. 1 litre benzinle 2 kişi 50 km gidiyo. düşük devirde 60 rahat yapıyorum.
10TL'ye 2,7lt civarı benzin alınıyor. Şehir içi çok fazla dur kalk yaparsam ben de 10liraya 70km civarı yol yapıyorum. Yokuşlar, adım başı dur kalk,kontak aç-kapa vs. derken içiyor benzini Kullanım şartlarına göre değişir kısaca, 10liraya 100km de gittiğim oldu 60km de.
Buraya yazanlar en düşük tüketimlerini yazıyorlardır büyük ihtimalle, o hesaba göre çok yakıyorsun tabi :D Yazan arkadaşlar dediğim şartlarda kullansın bakalım yazdıkları kadar km gidebilecekler mi ?
o motorların km sayaçlarıda %10 fazla gösterdiğini hesap edersek! 10tl ortalama 2.7lt benzin eder fazla tabi yakıtı 10 tl ben 120km+ gidiyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)