arkadaşlar scooterımın arka lastiği patladı tamirci bendne kaç lira alır ortalama haberiniz varmı pahallı die duydum bide size sorayım dedim teşekkür ederim
arkadaşlar scooterımın arka lastiği patladı tamirci bendne kaç lira alır ortalama haberiniz varmı pahallı die duydum bide size sorayım dedim teşekkür ederim
ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol !
10-15 en fazla, Dragstar arka tekerlek için ödediğim para benim 20 TL
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
lastik dublex ve dıstan fitil takarsa 10 u geçmez...
ama lastiği söküp icerden yama yaparsa 20 yi geçmez...
lastigin iyi durumda ise dıstan fitil attırma...10 tl fazla ver söküp tekeri lastigi içerden yama atın...
eski zaten değistirecem dersen benim gibi...dıstan attır fitili gitsin
Kendin sök yap BEDAVA....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
off hacı zaten lastiğin sıfırı 30 lira bir patlak tamirine ne alıcakki abartma ya
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
lastiği senin ckartıp göturmen lazım . 20 tl ye falan yapıyolarmıs.. ben kendim yapmıstım bisiklet yamasının biraz buyuğuyle taş gbi olmustu
10Tl normaldir,7Tl isteyene 10 ver
motorun bi civatası düşse buraya nasıl takarım dye yazcaklar yakında....
Olsun yinede biz cevap verelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------
Marketlerde lastik tamir eden ve gerektiğinde 17 hava basan bir sprey var ondan herkesin bulundurmasını tavsiye ederim ben onun sayesinde stepne bile taşımıyorum.
Scooterın arka lastiğini bu soruyu soran birisi zor söker..
Zordur arka tekeri sökmek scooterlarda..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
lastikçi scooterin arka lastiğini söküp-takabilir mi bilmem?
tecrübeli arkadaşlarım bana şöyle tavsiye etmişlerdi;
- en iyi tamirin bile sakıncaları var, para sıkıntın yoksa değiştirmek en iyisi.
- lastik patladı ve yolda kaldın diyelim, dıştan fitil yaptırmak, motosiklet tamircisine götürene kadar geçici bir çözüm olabilir.
- Eğer lastiğin yeni, veya maddi durumun sıkışık ise motosiklet tamircisinde içten mantar yama yaptırıp kullanabilirsin. Yamalı lastikle daha dikkatli ve yavaş kullanmalısın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)