arkadaşlar motorum artık 150cc ön dişi 1 diş büyüttüm serilik çok ataklık çok.4 le çok rahat rampalar çıkabliyiomç.ama motor uzamıyo bu tür motorlara biniyorum dierleri çatlayasıya kadar uzuyor benmki uzmamıyor ne yapmalıyım.
arkadaşlar motorum artık 150cc ön dişi 1 diş büyüttüm serilik çok ataklık çok.4 le çok rahat rampalar çıkabliyiomç.ama motor uzamıyo bu tür motorlara biniyorum dierleri çatlayasıya kadar uzuyor benmki uzmamıyor ne yapmalıyım.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
motorunuz büyüme çağını geçmiştir belki ondandır
2011 Honda CBF 600
şimdi millet depoya süt ve yoğurt doldurmanı istemesin
http://www.almanhastanesi.com.tr/mak...osteoporoz.htm
yorumlara bak yaww
Enes sanırım senin sorunu çözemeyebilirler. sorunun haricinde arka dişliyi 34 lük al ben memnunum arka 34 ön 17 .
Bende basliga bakiyorum her halde drag yariscisi arka catali uzatamiyor diyorum acmadan evel icimden. Nereye uzamasini istiyorsun tam olarak
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
250 cc'ye geç..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Ne kadar uzasın?... 1.70? 2.80?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
olayı ben anlatayım. Enes le daha önce konuştuk bu konuyu.
eskiden 125cc iken subap kırmış sonra üst kapak değişmiş. ondan sonra 10500 de kesiciye giren moto devir çeviremez olmuş. 8000 devirden sonra cansızlaşmış. üst kapak contasıdan olabilir dendi fakat hala belli değil. 150 cc silindir takmasını tavsiye ettik.150 lik oldu. motoru ara hızlanmalarda ve son süratte iyileşmiş fakat hala devir çevirmdiği için son hızı benzerlerine göre düşükmüş
Allah allah.Kardeşim sen ne yaptın yaa.150 lik yaptın eyvallah.E iyi de zaten sen motosikletin düzeni alt üst ettin.Dişlileri değiştirdin felan.Orjinaller yanından geçip gitmesin.
Bu yaştan sonra uzamaz.. Süt içirecektin rodajda iken..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
arkadşlar sşöyle anlatayım öneceden 2.viteste 70 75 kmh hızlara çıkan motor şimdi 60 kmh hıza geliyor ve kesiciye giriyor üst kapak-silndr piston değiştikeçe orj takıldı bütün aksamlar orjinal olarak takıldı.motor uzamıyor serilk çok rampa çekişi güzel ama son hız düşük normalde bu işlemlerle rahat 130 135 yapması lazım
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
bence sente ayarında sorun var ve subapları değişmeyi dene
150cc çin rahat 130-135 nasıl yapıyormuş yahu ?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Arka dişliyi küçüktürsen hızın artar tork düşer büyültürsen hız azalır tork artar haliyle. ne beklediğini anlamadım 150 lik motordan
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)