evet ters olmuş
evet ters olmuş
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Eger düzenli olarak süt verirseniz motorunuza fena uzar benden söylemesi.
http://difm :cat:
oldu olacak bir silindir daha ilave et
tabi enes motorun orasını burasını kurcalarsan olacagı bu bırak kardeşim be orjinal kalsın 120 senin neyine yetmio :D hehe en iyisi sat onu enes rx king al anca yeter yada gel sana bnm arorayı vereyim silindiri süper uzadıkca uzuo kerata heleki souk havalarda ben onu mest ediom rüzgarda beni
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Bu motorlami sen 130 yapiyorsun??? Bu motorun on freni bile kampana yaaa. Panik durumunda fren yaptiginda 130 ile ne olacak peki?? Alkolu cokmu kacirdiniz siz? Kucucuk derme catma motorlara bilmeden etmeden bir suru eklentiler yapiyorsunuz. Moto GP de bunu gelistiren muhendisler var ,adamlar tum hayatlari bunun ogrenmek ile gecmis. Her milimetreyi hesaplayarak yapiyorlar.Siz sanayi ustasi ile akil birligi yapip sonunu bilmediginiz seylere kalkisiyorsunuz.
Bakin size abi nasihati , hiz esittir motor gucu demektir. Biriktir parani git yuksek cc li motor al , iyi bir kask al. Git onunla bos yolda hiz yap yada kapis, sorun degil. Bu motorun ne freni nede lastigi ona gore yapilmis. Sen halen 130 yapmasi lazim fantezilerindesin. Biz sana hiz yapma demiyoruz , bizde yapiyoruz yeri geldimi , ama altimizdaki motor ona gore.
Bende sizin gibi 125 cc motor ile basladim , ikinci motorumu 175 cc yapacam diye ugrasirken usta bana sunu dedi. Buna harcadigin para haram. Saa geri vermez. Git adam gibi bir motor al. O sana hakkini verir dedi. Adam hakli .
Sen disliler ile oynuyorsun iyi hos guzel ama o suratte disline uyguladigin basinci biliyormusun? Tabiki hayir. Ya o zincir 130 ile giderken kopar ise ne olacak. Sansin var ise zincir tekerlege girer 10 takla atarsin. Belki tekerlikli sandeyede kalirsin.Ama once o kopan zincir bacagini bicak gibi koparmaz ise...
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ağırlıkları atmayı dene motordan far stop çamurluk ne varsa sök yarış granajı hesabı olmadı motora binerken ayakkabılarını anahtarlığını çıkar..Şaka bi yana bu 120 130 merakın yüzünden başına iş alacaksın haberin olsun.
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Bujiyi değiştir veya tırnağı temizleyip tırnak aralığını 0,7 ye ayarla...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)