İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
[QUOTE=öztürk27;1940253]utenmen bizdeki musluklar biraz farklı diğer motorlardan. Bundan emme yapmayınca gram benzin akmıyor. Karbüratörü komple temizledim memeleri dahil.
benim söylemek istediğim meme değil memenin arkasında bulunan kelebeğin önünde duran üzerinde ufak bi delik bulunan küçük bi boru var o delik tıkanmış olabilir. emme olmazsa musluk benzin bırakmıyorsa o ayrı, benim motorun karbüratörü beni baya üzmüştü ben karbüratör sanmıştım usta ile iki saat uğraştık, karbüratörü yıkamak için depodan benzin almak isteyince sorunu anladık musluk tıkalıymış. geçmiş olsun diyelim....
çalışmıyor çalışıyor duruyor elektrik tesisatını kontrol ettinizmi konaktan ateşlemeyi kesiyor olabilir lambalar korna filan nasıl çalşıyor motor çalıştığı zaman onlarda sapıtıyorsa bir kez düz kontak ile çalıştırı ondan sonra bakın illa karbüratör diyebirşey yok yanibelki beyindende kesiyordur ateşlemeyi ki karbüratörde olduğunuda sanmıyorum açıkçası sorununun son durumu ve yapılanları yapıldığınd ne oluyor sonuç nasıl bitiyor yardımcı olmaya çalışırım geçmiş olsun
merhaba arkadaşım anladığım kadarıyla senin motorun beyin de sorun var ya beyin kablolarından birisi bir yere sıkışmış kırılmış yada temassızlık yaşıyosun ustana beynide kontrol etmesini rice edersen muhtemelen sorununu çözmüş olursun KAZASIZ BELASIZ CEZASIZ SÜRÜŞLER ...
öztürk motorun depo içi pas tutması içinde su oldugunu gösterir iyice temizlet sonrada bezin katkısı koy işin kolaylaşır bide depo kapağı yıkama esnasında içine su alabilir sıkca karşımıza gelen sorunlar içerisinde yer alıyor.
bide motor boğluyordur buji islak çıkıyorsa kablolar oksit yapmışta ollabillir....
Bujilerine baktınmı?_
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
üstad banada acizane elektrik arızası gibi geliyo benzin gelişiylede alakasıyoksa motor hava alıyo olabilir keçelerden biyerlerden inş.. en kısa zamanda düzelir....selametle...saygılar...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
Karbüratörü değiştir bence.Bende yeni değiştirdim seninkine benzer sorunlar vardı şimdi rahatım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)