F650 benzin pompası arızası yardım
Reklamlar
-
2005 f650 nin benzin pompası soğuklar başladığından beri çalışmıyor. Kontak açıldığında otamatik olarak benzinin pompalanması gerekiyor ama o ses gelmiyor. Ses gelene kadar kontağı açıp kapadıktan sonra anca motoru çalışıtırabiliyorum. Sebebi ne oabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
-
Basit bir temassızlıktır muhtemelen, bunu sağlayan soğuklardan dolayı oluşan don ve rutubetin oksitlenme yapmasıda olabilir, burdan verilebilecek bi cevap değil sorunuzun cevabı, ykaından bakılması lazım..
-
ya arkadaşlar bitane pegaso aldım 650 lik 2001 model maşallah benzinli arabadan fazla yakıyor bunun cevabını hala bulamadım bakımları tamam ustalar normal diyo var bi anormallik
-
dericiyim adlı üyeden alıntı
2005 f650 nin benzin pompası soğuklar başladığından beri çalışmıyor. Kontak açıldığında otamatik olarak benzinin pompalanması gerekiyor ama o ses gelmiyor. Ses gelene kadar kontağı açıp kapadıktan sonra anca motoru çalışıtırabiliyorum. Sebebi ne oabilir yardımcı olursanız sevinirim.
soğukta çıktıysa bu arıza piyasaya ve aç kapa yapınca geliyorsa arada bir kontaktör (role) arızası vardır gibi geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler