Scooter krank değişimi ve komple bakım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bittimi şu anda Toplama işi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
grank dan mı piston aşınmasından mı yag eksiltiyo
-
hela olsun valla aynı motorun asya markası olanı var bende, 2 vida sökmeye korkuyorum valla..sen dağıtmışın komple..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
ben krarankı deeğiştirmeye 150 tl vermistim.... elinden geliyosa ne mutlu ...
-
valla bu kadar dagıttımmı toplaması baya sürmüştür korkut ustam. aslında motoru o kadar dagıtmaya gerek yok gibi ama genel bakım yapmak istemişler galiba.yoksa bir saplama ve 2 amartisör vidasını söktümmü motor aşagıda.bende zamanında çok dagıtmıştım scootor u..fotolar güzel paylaşım güzel sonuç nedir arkadaşlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
tebrik ederim.cok güzel bir çalişma olmuş..motorun toplu halinin resminide koysaydınız keşke
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
-
helal her motorcu bu kadar yapacak kardeşim
-
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
-
abi banada özel bilgi verebilirmisin benim motorumunda krank bilyaları degişicek...teknik bilgiye ihtiyacım var..motorum ybr..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
rahmetli amcamın bir planet -5 şasesi vardı 2 tane de motoru çift silindir ve tek silindir üşenmeden yazın 2 silindiri kışın tek silindiri takardı zevk meselesi kesinlikle ben motor hariç komple dağıtıp toğluyorum ama motor olayına daha giremedim
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Güzel olmuş
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
-
-
sağolasın
-
yanlız bugünde jantları yamulttum yollar kar yağdıktan sonra çok fan olmuş
-
emek var işte bilgide var galiba az cok krank ucuzmusta bnm anlamadıgım nokta krank nasıl yag akıttırıyo ? contalar olsa tamam da krank yamukmuydu bilyelermi dagınıktı?nasıl anladınız kranktan oldugunu?
-
-
bişey sorucam benımde 1 hafta once krank degıstı ve motorun yakıt sarfiyatını şöyle soylıyım 5liralık benzınle 16 km gıder oldu sınırden çatlıcam napmam gerekır nolur bı yardımcı olun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler