Arkadaşlar. Devir saatim çalışmıyor,ne kadar gaz ile oynasamda kıpırdamıyor deviri göstermiyor bu devir saati nereye bağlı sorunlar nerede olabilir ?
Teşekkürler
Arkadaşlar. Devir saatim çalışmıyor,ne kadar gaz ile oynasamda kıpırdamıyor deviri göstermiyor bu devir saati nereye bağlı sorunlar nerede olabilir ?
Teşekkürler
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Telin kopmuş teli değiştir sorunun çözülür sadece teli değiştir dışı kalsın orjinali olmasına gerek yok boyu aynı olsun çıkışları aynı olsun olur,çoğu model birbirine uyum sağlar.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
marka?model?
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
اينا حقبة ماي العالمين ، اجتمع مرتين را كه خط أحمر للامم المتحدة*
Bunu her sabah motora binmeden once motorun ne kadar devir çeviriyorsa o sayida okuyorsun.
Hiç birseycigi kalmaz.
(*illa devri-ul alemin, bi kerametun red-line)
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Coq cok mu Napolyon Konyak ictin sen?
Arkadasim Coq un yontem tutmaz ise birde teline bak saatin hemen altinda.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
coq yöntemin için teşekkürler :D asla denemeyeceğim.Tel nereye bağlı acabaa, çıkışı devir saatinin altında da girişi nerede ? nereye gidiyor ...Tanrı ne demiş, tedbiri al takdiri benden ^^
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------
Hazır bende bi dua isteyim Wheelie den sonra tankslapper olmaması için varsa 1 tanede :D ondan alayım. Bu devir duası olarakmı geçiyormuş ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------
Keeway superlight.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Egzantrikten donus gucu aldigindan kablonu takip et. Motor bloguna dogru gidiyor olmasi lazim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bagzı motorlarda devir saati beyine bağlı...
mesela benim racer ınka...
bu ara full grenaj dağıttım motoru...maksak bakım...
bi baktım devir saatinin kablosu göstergenin altında yok...arıyom arıyom bulamıyom...
motoru calıstırıp gaz veriyom..lan diyom ne is kablo yok devir saatı oynuyo...
sonradan caktım...bizim motorda egzantrik mili yok..herhalde beyne bağlıdır dedim...
bide şöyle bi söz var çalısan cihazla oynamayacaksın....
sizin motorda egzantrik mili varsa motor bloğunun üst ön taraflarına bakın..oralarda bi yerde girisi vardır...
Merak ettim su fotografi buldum.
Bu mu senin motor?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Elektronik devir sayıcılarda 5 kablo vardır:
1-Aydınlatma ampülü +12v
2- " " - 12v şase
3-Devir sayıcı +12V
4- " " -12V şase
5-Sinyal ucu genellikle ateşleme bobinlerinden birinin (-) ucuna bağlıdır.
Kablo kırıklığı dışında gözle yapılabilecek bir kontrol yoktur.Ölçü aleti gerekir.
Not:Şase ucları birlikte veya tek kablo olabilir.
Yaşınıza da bilginize de saygım sonsuz.Ama bu mesaj hiç hoş olmamış bence.Tabi herkesin espri anlayışı farklıdır ama duayla dalga geçmek hiç hoş olmuyor bana göre.Yukardaki arapça yazının anlamını bilmiyorum ama dua değilse bile en azından dua izlenimini veriyor.
Lütfen yanlış anlamayın. Sadece rahatsız oldum ve rahatsızlığımı belirtmek istedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)