Hayırlı olsun....... Kazasız günlerde kullanın...
Hayırlı olsun....... Kazasız günlerde kullanın...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Kask Airoh fullface.Bir kere düştüm.Asfalta çene attım.Ama banamısın demedi.Tam not aldı benden.Olmasaydı kesin çene ve burun kırıktı.
Mont Shark Vücuduma tam oturuyor.kışın içlikle kullanıyorum,üşüme sorunum olmuyor.Yazın içliği çıkarınca serinleme sorunum olmuyorYani serinleyemiyorum.Durduğumda çoğu zaman motordan inmeden montu çıkarıyorum
Eldiven Yedek subaylıktan kalma hakiki deri eldiven.
Dizlik Armode mafsallı ayak bileğine kadar korumalı.
BalaklavaArmode
BotÇelik burunlu ve aşık kemiği korumalı İş botu
Bering marka mont aldım. Bering cobalt. Nasıldır sizce? Ben birkaç kez giyebildim. Sağlamlığını da denemek istemem
Bİ de bering ne malı acaba?
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bering iyi ve sağlam bi markadır. İçin rahat olsun. Benim bildiğim kadarıyla fransız malı, ama yanılıyor olabilirim.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Kask: lazer vertigo: çok buğu yapıyor, korumasını bilemiyorum.
eldiven: hein gericke: iç kısmı biraz set, eli acıtıyor.
mont: alpinestars: hangi modeli olursa gözünüz kapalı alın. bir arabaya yandan girdim, sürtündüm. omzumda hiçbir acı ağrı olmadı. montta da tek bir deforme olmadı.
dizlik: yok malesef. olmaması yanlış.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
dostum yapışıyo derken eriyipde depoya yapışıp sonrasında zor ayırıyorum manasında demedim yaw... yani giderken iç depo kısmındaki sivri plastikler depoyu bilye gibi ufak ufak çizip siyahlığını bırakmış...neyseki aynı renk pasta cila halletti işi...ama artık o dizliği kullanmıyorum...scooter hariç motor kullananlarada tavsiye etmiyorum...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
kask = monero mu ney gerisi allah kerim zati muahahahahahahah
ŞAKA ŞAKA
kaskım wiwi portekizden gelme mont= ya tokattan aldım ama cidden çok güsel çelik filan var kol kısmında dizlik oda tokattan bi kere deneyim bakalım asfalta değince noluyo die onda sehpa değdi de grenlarda değdi :D düştüm bi de botum var harley davidson marka ön kısım çelik yopuğun arkası kroscuların gibi çıkıntılı resim çekemiycem n73 fabrikaya geri gönderildi 10 15 gün sonra inş
13 yaşında ki çocuğuna motosiklet alan bir zihniyeti algılamakta güçlük çekiyorum...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kask1: max momodesign acik kask
cok guzel gorunuyor. saglam. kullanisli. fakat acik kask olmasi dolayisi ile tepede hava alan yeri yok kafaniz ter icinde akliyor. bide pahali. gereksiz yere bu kadar para vermisim sonradan arastirinca gordum.
kask2: schuberth c2
bence hicbir sorunu yok. gunes vizoru ve 4 nokta havalandirmasi var. cok memnunum. saglamligi en iyilerden belki en iyisi.
mont1: soumy
bu yazlik montum. ilk bunu aldim. cok cok cok memnunum. pufur pufur ve korumasi iyi. eksik yani bel destegi yok.
mont2: dainese
bel destekli boyun korumali ivirli zivirli. sanirim kursun bile gecirmez o kadar guven veriyo. kotu hani boyun korumasi hareket kabiliyetini sinirliyor. cikardim simdilik. bir care dusunuyorum. onun disinda bel destegi kismi terletiyor. bunlari disinda cok şık ve emniyetli.
eldiven dainese
memnunum. kisin yeterli olurmu bilmiyorum. suet cunki. on yuzu file.
pantolon ve bot almadim henuz. kisin motosiklet surmem sanirim o yuzden. genede bakacaz.
Kask: Arai rx7 corsair siyah, havalandırma olayı gayet başarılı.
Eldiven: Dainese yazlık sanırım,siyah süetimsi bir şey, ciddi bir koruma özelliği yok.
Dizlik: Almayı düşünmüyorum, gerekli biliyorum ancak motosikletten inince taşıması külfetli geliyor bana
Mont: Ya kolları kısa, ya çok bol oluyor... mototaştaki amca dediki; üzülme evladım sende sorun yok, avrupadaki montlar sana göre ama biz onları getirtmiyoruz, getirtirsek elimizde kalır, türkiye ürünleri için ölçülerle oynanıyor, malumun daha kısa ve tombuluz dedi Yani henüz yok
Bot: Ayamı kırdıktan sonra, iç kısımdaki kemikleri koruyan özel bir ayakkabı almanın şart olduğuna inanıyorum, ilk iş alıcaklarım arasında.
Pantolon: Birisi almak için giymiş aynada kendine bakıyordu, balet gibi oldu Ben sanattan pek anlamıyorum
kaskım nolan n 101 siyah vizör
mont shark bence çok güzel
pantolon LBC motoshow07 den almıştım
bot race marka korumaları çok iyi olmasada idare eder
eldiven çin malı
kaskım: shoei xr 1000 modeli kaskımdan çok memnunum
yazlık montum: revit airforce (modelini yanlış yazmış olabilirim) hiç ama hiç memnun değilim hız yapınca sırtındaki fermuarı açılıyor aynı monttan eşimde kullanıyor onunkininde el kısmındaki cırt cırtları yırtıldı aldığım yere götürdüm hesapta yaptılar ama yine aynı ilk fırsatta yeniden bırakıcam
kışlık montum: held ve dainese ikisindende özellikle held ten çok memnunum
yazlık eldivenim: sipidi(markanın yazlışını yanlış yazmış olabilirim) hiç mennun değilim
kışlık eldiven:vanucci çok kullanışlı çok mennunum
bellik: yaz için:louis kullanışlı kış içim: dainese kullanışlı
bot: dainese çok rahat ve kullanışlı
Avrupa standartlarında burun var sende, yakaladın beni
İşin aslı(yani anlatmak istediğim); amcanın söyledikleri bana saçma sapan geldi, elindeki mal kötü bahanesi ondan kötü...
Stokları eriyip bitene kadar adam akıllı mal getirmiyorlar, hatta bir bot için depodan geliyo diye 2 saat beklettiler, gri yerine yeşil geldi
motorum: honda cbf 150
kaskım: cox marka gözlüklü ve çenelikli.
montum: held
pantolonum:held
eldivenim henüz yok ama 5 ytl lik olanlardan var eskiyince yenisini alıyorum.
botlarım: adidas goreteks marka su ve rüzgar almıyor.
maskem: bogazdan içeri girenlerde çift taraflı gayet saglıklı mavi ve siyah oluyor.
gözlük takmıyorum çünkü kaskımda var dedim.
dizlik:ufa dizlik kullanıyorum.
çorap: adidasın kışlık çorabını kullanıyorum kışın ama.
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)