Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Sürüş Kıyafetleri

REKLAM ALANI
    ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arthas: olm hepsine para veriyom ben yinede

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbr125
    mont: REVİT-DEVİL =4mevsim bir mont.yagmur ve ruzgar kesinlikle almıyo.sırt,omuz ve dirseklerde korumaları var.tam 3 katlı bir mont.rüzgarlığı ve yagmurluk cıkarılabiliyo.onde ve arkada hava kanalları var.sıcakta işe yarıyo

kask:ARC = ispanyol malı bir kask.cenesi acılıyo.ama cok ruzgar alıyo.eger hava birz soguksa donabiliyo yüzümün bazı yerleri

bellik: SCORPION = herkese tavsiye ederim.fiyatı da uygun.tam bele oturuyo.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    gupilya arkadaşım;şu yerli YDS MARKA BOT ile ilgili bilgi verirsen çok sevinirim.Çünkü şu aralar ben de bot araştırması yapıyorum.Eğer kullanan,bilen deneyen arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa çok sevinirim.hemde alacak olan arkadaşlarımıza bir fikir vermiş olursunuz.sevgilerimle.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kaskım MAX marka (dandik)aylarca arayıp zor bulabildiğim koca kafalılar için olan modelden...yarım kask... 4-5 yıldır kullanıyorum...memnunum...ama sağlam bişey değil...kaskın içinde kışın bere...yazın ise kep mutlak giyerim...saçlarımın bozulmasından rahatsız olurum...

aha şundan...

http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN

montum HELD yagusa...adına kandık...bide baktım memlekette ne kadar kebapcı...leahmaacuncu lokanta döner ssalonu varsa hepsi bundan almış...sonra pişman oldu...orta sağlamlıkta...arka sırt koruması mouse pad gibi...korumalar çok etkili değil...ne kadar para o kadar epmek napim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Montum : REV'IT (Hydratex malzemeden üretilmiş, dış kumaş corduradır. Bu malzemeler sayesinde su geçirmez, terletme yapmaz ve her mevsim giyilebiliyor. Knox korumaları kullanılmış, içi çıkabiliyor)

Pantolonum : REV'IT ( Dizde ve yan baldırlarda koruması var. Yine montumla aynı özelliklere sahip)

Eldivenim : HELD marka (Deri ve süvet karışımı. Üst kısmında koruma var)

Ayakkabım :OXTAR (Yine süvet ve deri karışımı. Ucunda ve yanlarda koruma var, kaymıyor)

Kaskım : GDR (Çene açılırlı, Güneş gözlüklü. Oldukça kullanışlı rüzgar falan geçirmiyor. Ancak geçen gün kaskımın camı çıktı, sanırım yayı kopmuş yaptırdımda zaten, onun dışında gayet memnunum)

Motosikleti
    dl650
    Mont : REV'IT WARP tek montum bu sadece bana kolu biraz kısa gelmekte her ne kadar öyle olması iyidir deselede kışın rahatsız ediyor .sıcaklarda çok kullanışlı değil elbette yazlık mont un yerini tutması beklenemez ama tatminkar .

CLOVER denemiştim korumalıkları daha sert ancak genelde sırt koruması yok olanıda çok pahalı ama çok iyi.

Pantolon : REV'IT FACTOR özellikle takım olsun diye almıştım fakat kullanınca çok memnun kaldım kesinlikle çok rahat ve dayanıklı .

Eldiven : REV'IT SOLAR çok rahat kumaş deri karışım üstü kevlar

Ayakkabı :OXTAR çok iyi

Kask : ZEUS flip up fiyatına göre çok iyi alel acele almıştım 100 $ daha iyi bir şey alınırmı bilmiyorum .
    SHUBERT C2 inanılmaz iyi bir touring kaskı ancak en küçügünü kullanmama ragmen koca kafa gibi duruyorum soguk havalarda durunca bugu problemi var. herhalde kasklar içinde en büyügü ses ve ısı yalıtımı ( bogaz bölegsi daha alçak ve kapalı ayrıca ayarlanabilir bir deri parça mevcut kışın tamamen bogazınızı kapatmakta . ) testlerdede kanıtlanmış en sessiz kask içte güneşlikli fakat süratte ses yapmakta birinci sınıf malzeme ve işçilik ama yinede ederinden biraz fazla oldugunu düşünüyorum . ( şumi' nin kaskı oldugundan olabilir )

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arthas: olm hepsine para veriyom ben yinede
    kaskim marushin, bogaz aparati gelecekti bi aralar

icon timax deri mont
    bellik + eldiven spidi mesh
    botlarim diadora skywalk
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rayjay: geldi aparat ama şimdi tek küçük aparatı kargoya vermek abes olur
    Oysa Devil Karbon ve bir double bouble camla beraber gitse tadından yenmez

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Montum, Hein-Gericke CRAIG JKT NUBUK/DENIM BLACK (200 euro) 4 mevsim,içliği,korumaları çıkarılabilir bir mont.Kot kumaşı görünümlü olduğundan şık bir görünümü var.
    Kasklarım, Grex açık kaskım,vizörlü,oldukça sağlam ve rahat bir kask.Orta fiyatta (120 euro) iyi kasklardan biri. Shark kapalı kaskım(80 euro),oda fiyatına göre kaliteli bir kask,sessiz olması güzel ama burun kısmındaki plastik rahatsız ediyor.
    Dizlik, Armode dizlik,mafsallı olmaması iyi değil bence,kayabiliyor.En kısa zamanda mafsallı alıcam
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rayjay: geldi aparat ama şimdi tek küçük aparatı kargoya vermek abes olur
    Oysa Devil Karbon ve bir double bouble camla beraber gitse tadından yenmez
    ne kadar oldurebilecegine bagli, bi ara detaya girelim
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    kask, nolan n 61 fiyat kalite oranı verimli bir kask ,yeni başlayanlar için ideal
    mont, richa marka 4 mevsimlik omuz,dirsek sırt korumalı ,içide kışlık ve su geçirmeyen rüzgarlığı var 2 sene oldu gayet memnunum
    korumalıklar, dizliklerim ufo nun klasık masfallı modeli çok kaliteli,bellik ufonun 4 dilimli koruması var pratik ve mutlaka kullanılmalı edivenlerim de zen in yarı deri yarı tekstil yazlık bir modeli
    çanta, ilk motorumda shad topcase kullandım fiyatı uygun diye almıştım çokta memnun kaldım,şimdi kappanın TK708 depo üstü çantasını kullanıyorum oldukça fazla şey alıyor ve kullanıma göre değişssede çok verimli bir icat,gene hein-gricke nin 20 euroluk depo üstü çantası var telefon ıvır zıvır şehiriçinde çok güzel ve sağlam tavsiye ediyorum
    Ride your way

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    mont vanucci (tekstil) : memnunum tek kelimeyle mükemmel yaz kış yağmur çamur kullanılabilir sorunsuz omuz dirsek sırt korumaları mevcut düşmelere kalkmalara karşı iyi

kask lazer replica: fena sayılmaz ama yüksek hızlarda aşırı ses yapıyo kulaklar fena rahatsız oluyo bi süre sonra

eldiven helt: memnun değilim sağlam ama kötü bir özelliği yarım saatliğine bile giyince elde siyah bir boya tabakası kalıyo

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    kask : Cox mono K Çene açılır.. Su sıralar biraz rüzgar alır oldu o da vizorun tam kapandıgında sünger gibi bişilerin yıpranmıs olmasından dolayı. Oraya bi çare bulacam artık. Artcımca da Lazer LZ6 Katana Kask var su anda ne rüzgar nede baska bi sorun avr. Oldukca iyi bi kask...

Mont: Armode var su anda iş goruyo 1 yıldır kullanıyorum rüzgar hissetmedim hiç. Dikiş yerleride güzel ; zaten 150 ytl ye almıstım cok işimi goruyo tipi güzel değil ama işlevligi güzel.
    Boyunluk : Armode var bi kısa bi uzun Artcımla değişmeli kullanıyoruz memnunum...
    Dizlik: Yine Armode.. Ne cok armode mal varmıs elimde farkında değildim..
    Pantolon: İst sirkeciden bi ara almıstım su ana kadar sorun yok. Bi kere yandı ama bi deri parçasıyla yama yaptırdım sekil oldu... Motor yana yatınca kaldırayım derken ayagımı eksoza değdirmişim pantolon yandı ama bende sorun yok... Cana gelecegine mala gelsin hesabı...
    Ayakkabım yok su anda yakın bi zamanda almayı düşünüyorum.. Traktor marka botlarım iş goruyo su anda
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Kask : Nolan N84 , motosiklete yeni başladım ve kask için çok araştırma yaptım, başıma geçirmediğim kask kalmadı nerdeyse ama en sonunda denemedğim kasklardan biri olan n84 ü aldım. kafam kaskın içinde gerçekten çok rahat , buğu önleyici camı ve güneş vizörü var.ağırlığı 1.5 kg ama sağlam bir kask olduğunu biliyorum. 367 ytl peşin fiyatı...

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Kask :Lazer vertigo(Çok ses almasından rahatsızım)
    Mont:Mont Spidi yazlık mont.Gayet memnunum dirsek-omuz ve sırt koruması mevcut.Kışın üzerine kalın deri montumu giyerek kullanıyorum.
    Eldiven:Zen deri eldiven
    Dizlik : Ufo(idare eder)
    Bot : özel bir bot kullanmıyorum ama motobot sitesinden almayı düşünüyorum
    Satılık Asya125t-Spidi mont

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    eveeeeet gelelim fasülyenin faydalarına..... arkadaşlar feyizoğlunda 80 ytl verip italyan ufo dizlik aldım ama aldıktan kısa süre sonra farkettimki ciddi ciddi motorun deposuna siyah plastikleri yapışıyo , 1-2 kere pasta cila attım yine yapıştı gerçekten çok kalitesiz ve dandik bi dizlik hiçkimseye tavsiye etmiyorum.....aldığım yer olan feyizoğluna gittiğimde kesinlikle kullanılmış ürünü değiştiremiyoruz dediler müşterti memnuniyetleri bu kadarmış yani...

montum alpinestars gayet memnunum...

kaskımda airoh 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum...

eldiven revit oda gayet kaliteli ama dizlik out arkadaşlar bilginize gidip boşu boşuna paranızı vermeyin , daha önce birisi beni uyarmış olsaydı kesinlikle almazdım.....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    kask : Shoei xr 1000 idi ( antremanda düşünce her tarafı çizildi :( )

mont revil.

bellik daımend

dizlik alcak param yok :D

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Bilooo bendede aynı dizlik var o plastik nası yapışır anlamadım çok garip bende hiç bi sorun yok.bi arkadaşım denemek zorunda kaldı sadece asfaltta biras eridi ama genede kullanılabilir.
    kaskım:Nolan n62 başarılı yüksek hızlarda kafada sapıtıyo biras ses var ama kaliteli genede
    eldiven alpinestar smx-6 yazlık eldiven 90 ytl verdim almayın diyeceğim çünkü koruma olarak sünger kullanılmış ve montun cırtcırtı falan kumaşını lime lime yapıyo insanın içi gidiyo.
    ZeK

Alcohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YK-200GY2
    bende yazim bari tam olsun

Kask : Lazer Dragon
    Mont : Shark
    Maske : Armode ama revit balaklava alacagim
    Eldiven : Zen Kislik ama bir tanede yazlik slikon korumali zen alacagim
    Dizlik : ucuz yollu armode
    Pantalon : Kışa insallah
    İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    feyizoğlu'ndan internet aracılığıyla eşim ve kendime motobot aldım. bir günde Ankara'daki evime teslim ettiler. ayağımı sıkar mıkar diye tereddütlerim vardı. gayet rahat bir şekilde kullanıyorum.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler