arthas: olm hepsine para veriyom ben yinede
mont: REVİT-DEVİL =4mevsim bir mont.yagmur ve ruzgar kesinlikle almıyo.sırt,omuz ve dirseklerde korumaları var.tam 3 katlı bir mont.rüzgarlığı ve yagmurluk cıkarılabiliyo.onde ve arkada hava kanalları var.sıcakta işe yarıyo
kask:ARC = ispanyol malı bir kask.cenesi acılıyo.ama cok ruzgar alıyo.eger hava birz soguksa donabiliyo yüzümün bazı yerleri
bellik: SCORPION = herkese tavsiye ederim.fiyatı da uygun.tam bele oturuyo.
gupilya arkadaşım;şu yerli YDS MARKA BOT ile ilgili bilgi verirsen çok sevinirim.Çünkü şu aralar ben de bot araştırması yapıyorum.Eğer kullanan,bilen deneyen arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa çok sevinirim.hemde alacak olan arkadaşlarımıza bir fikir vermiş olursunuz.sevgilerimle.
kaskım MAX marka (dandik)aylarca arayıp zor bulabildiğim koca kafalılar için olan modelden...yarım kask... 4-5 yıldır kullanıyorum...memnunum...ama sağlam bişey değil...kaskın içinde kışın bere...yazın ise kep mutlak giyerim...saçlarımın bozulmasından rahatsız olurum...
aha şundan...
http://images.google.com.tr/imgres?i...%3Dtr%26sa%3DN
montum HELD yagusa...adına kandık...bide baktım memlekette ne kadar kebapcı...leahmaacuncu lokanta döner ssalonu varsa hepsi bundan almış...sonra pişman oldu...orta sağlamlıkta...arka sırt koruması mouse pad gibi...korumalar çok etkili değil...ne kadar para o kadar epmek napim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Montum : REV'IT (Hydratex malzemeden üretilmiş, dış kumaş corduradır. Bu malzemeler sayesinde su geçirmez, terletme yapmaz ve her mevsim giyilebiliyor. Knox korumaları kullanılmış, içi çıkabiliyor)
Pantolonum : REV'IT ( Dizde ve yan baldırlarda koruması var. Yine montumla aynı özelliklere sahip)
Eldivenim : HELD marka (Deri ve süvet karışımı. Üst kısmında koruma var)
Ayakkabım :OXTAR (Yine süvet ve deri karışımı. Ucunda ve yanlarda koruma var, kaymıyor)
Kaskım : GDR (Çene açılırlı, Güneş gözlüklü. Oldukça kullanışlı rüzgar falan geçirmiyor. Ancak geçen gün kaskımın camı çıktı, sanırım yayı kopmuş yaptırdımda zaten, onun dışında gayet memnunum)
Mont : REV'IT WARP tek montum bu sadece bana kolu biraz kısa gelmekte her ne kadar öyle olması iyidir deselede kışın rahatsız ediyor .sıcaklarda çok kullanışlı değil elbette yazlık mont un yerini tutması beklenemez ama tatminkar .
CLOVER denemiştim korumalıkları daha sert ancak genelde sırt koruması yok olanıda çok pahalı ama çok iyi.
Pantolon : REV'IT FACTOR özellikle takım olsun diye almıştım fakat kullanınca çok memnun kaldım kesinlikle çok rahat ve dayanıklı .
Eldiven : REV'IT SOLAR çok rahat kumaş deri karışım üstü kevlar
Ayakkabı :OXTAR çok iyi
Kask : ZEUS flip up fiyatına göre çok iyi alel acele almıştım 100 $ daha iyi bir şey alınırmı bilmiyorum .
SHUBERT C2 inanılmaz iyi bir touring kaskı ancak en küçügünü kullanmama ragmen koca kafa gibi duruyorum soguk havalarda durunca bugu problemi var. herhalde kasklar içinde en büyügü ses ve ısı yalıtımı ( bogaz bölegsi daha alçak ve kapalı ayrıca ayarlanabilir bir deri parça mevcut kışın tamamen bogazınızı kapatmakta . ) testlerdede kanıtlanmış en sessiz kask içte güneşlikli fakat süratte ses yapmakta birinci sınıf malzeme ve işçilik ama yinede ederinden biraz fazla oldugunu düşünüyorum . ( şumi' nin kaskı oldugundan olabilir )
rayjay: geldi aparat ama şimdi tek küçük aparatı kargoya vermek abes olur
Oysa Devil Karbon ve bir double bouble camla beraber gitse tadından yenmez
Montum, Hein-Gericke CRAIG JKT NUBUK/DENIM BLACK (200 euro) 4 mevsim,içliği,korumaları çıkarılabilir bir mont.Kot kumaşı görünümlü olduğundan şık bir görünümü var.
Kasklarım, Grex açık kaskım,vizörlü,oldukça sağlam ve rahat bir kask.Orta fiyatta (120 euro) iyi kasklardan biri. Shark kapalı kaskım(80 euro),oda fiyatına göre kaliteli bir kask,sessiz olması güzel ama burun kısmındaki plastik rahatsız ediyor.
Dizlik, Armode dizlik,mafsallı olmaması iyi değil bence,kayabiliyor.En kısa zamanda mafsallı alıcam
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
kask, nolan n 61 fiyat kalite oranı verimli bir kask ,yeni başlayanlar için ideal
mont, richa marka 4 mevsimlik omuz,dirsek sırt korumalı ,içide kışlık ve su geçirmeyen rüzgarlığı var 2 sene oldu gayet memnunum
korumalıklar, dizliklerim ufo nun klasık masfallı modeli çok kaliteli,bellik ufonun 4 dilimli koruması var pratik ve mutlaka kullanılmalı edivenlerim de zen in yarı deri yarı tekstil yazlık bir modeli
çanta, ilk motorumda shad topcase kullandım fiyatı uygun diye almıştım çokta memnun kaldım,şimdi kappanın TK708 depo üstü çantasını kullanıyorum oldukça fazla şey alıyor ve kullanıma göre değişssede çok verimli bir icat,gene hein-gricke nin 20 euroluk depo üstü çantası var telefon ıvır zıvır şehiriçinde çok güzel ve sağlam tavsiye ediyorum
Ride your way
mont vanucci (tekstil) : memnunum tek kelimeyle mükemmel yaz kış yağmur çamur kullanılabilir sorunsuz omuz dirsek sırt korumaları mevcut düşmelere kalkmalara karşı iyi
kask lazer replica: fena sayılmaz ama yüksek hızlarda aşırı ses yapıyo kulaklar fena rahatsız oluyo bi süre sonra
eldiven helt: memnun değilim sağlam ama kötü bir özelliği yarım saatliğine bile giyince elde siyah bir boya tabakası kalıyo
kask : Cox mono K Çene açılır.. Su sıralar biraz rüzgar alır oldu o da vizorun tam kapandıgında sünger gibi bişilerin yıpranmıs olmasından dolayı. Oraya bi çare bulacam artık. Artcımca da Lazer LZ6 Katana Kask var su anda ne rüzgar nede baska bi sorun avr. Oldukca iyi bi kask...
Mont: Armode var su anda iş goruyo 1 yıldır kullanıyorum rüzgar hissetmedim hiç. Dikiş yerleride güzel ; zaten 150 ytl ye almıstım cok işimi goruyo tipi güzel değil ama işlevligi güzel.
Boyunluk : Armode var bi kısa bi uzun Artcımla değişmeli kullanıyoruz memnunum...
Dizlik: Yine Armode.. Ne cok armode mal varmıs elimde farkında değildim..
Pantolon: İst sirkeciden bi ara almıstım su ana kadar sorun yok. Bi kere yandı ama bi deri parçasıyla yama yaptırdım sekil oldu... Motor yana yatınca kaldırayım derken ayagımı eksoza değdirmişim pantolon yandı ama bende sorun yok... Cana gelecegine mala gelsin hesabı...
Ayakkabım yok su anda yakın bi zamanda almayı düşünüyorum.. Traktor marka botlarım iş goruyo su anda
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Kask : Nolan N84 , motosiklete yeni başladım ve kask için çok araştırma yaptım, başıma geçirmediğim kask kalmadı nerdeyse ama en sonunda denemedğim kasklardan biri olan n84 ü aldım. kafam kaskın içinde gerçekten çok rahat , buğu önleyici camı ve güneş vizörü var.ağırlığı 1.5 kg ama sağlam bir kask olduğunu biliyorum. 367 ytl peşin fiyatı...
Kask :Lazer vertigo(Çok ses almasından rahatsızım)
Mont:Mont Spidi yazlık mont.Gayet memnunum dirsek-omuz ve sırt koruması mevcut.Kışın üzerine kalın deri montumu giyerek kullanıyorum.
Eldiven:Zen deri eldiven
Dizlik : Ufo(idare eder)
Bot : özel bir bot kullanmıyorum ama motobot sitesinden almayı düşünüyorum
Satılık Asya125t-Spidi mont
eveeeeet gelelim fasülyenin faydalarına..... arkadaşlar feyizoğlunda 80 ytl verip italyan ufo dizlik aldım ama aldıktan kısa süre sonra farkettimki ciddi ciddi motorun deposuna siyah plastikleri yapışıyo , 1-2 kere pasta cila attım yine yapıştı gerçekten çok kalitesiz ve dandik bi dizlik hiçkimseye tavsiye etmiyorum.....aldığım yer olan feyizoğluna gittiğimde kesinlikle kullanılmış ürünü değiştiremiyoruz dediler müşterti memnuniyetleri bu kadarmış yani...
montum alpinestars gayet memnunum...
kaskımda airoh 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum...
eldiven revit oda gayet kaliteli ama dizlik out arkadaşlar bilginize gidip boşu boşuna paranızı vermeyin , daha önce birisi beni uyarmış olsaydı kesinlikle almazdım.....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
kask : Shoei xr 1000 idi ( antremanda düşünce her tarafı çizildi :( )
mont revil.
bellik daımend
dizlik alcak param yok :D
Bilooo bendede aynı dizlik var o plastik nası yapışır anlamadım çok garip bende hiç bi sorun yok.bi arkadaşım denemek zorunda kaldı sadece asfaltta biras eridi ama genede kullanılabilir.
kaskım:Nolan n62 başarılı yüksek hızlarda kafada sapıtıyo biras ses var ama kaliteli genede
eldiven alpinestar smx-6 yazlık eldiven 90 ytl verdim almayın diyeceğim çünkü koruma olarak sünger kullanılmış ve montun cırtcırtı falan kumaşını lime lime yapıyo insanın içi gidiyo.
ZeK
bende yazim bari tam olsun
Kask : Lazer Dragon
Mont : Shark
Maske : Armode ama revit balaklava alacagim
Eldiven : Zen Kislik ama bir tanede yazlik slikon korumali zen alacagim
Dizlik : ucuz yollu armode
Pantalon : Kışa insallah
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
feyizoğlu'ndan internet aracılığıyla eşim ve kendime motobot aldım. bir günde Ankara'daki evime teslim ettiler. ayağımı sıkar mıkar diye tereddütlerim vardı. gayet rahat bir şekilde kullanıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)