cbr 125 şanzıman dağıldı!!!
-
arkadaşlar merhaba cbr 125imin şanzımanı dağıldı (motor2006 model 18.000de)
tamircinin dediğine göre şanzıman mili kırılmış
motor 1.vitese takıo ama daha sonrası yok
mondial servisinin solediğine göre sadece parca 700 liraymıs
cbr 125iniz varsa vitesleri cok dikkatli değiştirin
ben sakin bir kullanıcı olmama rağmen başıma boyle bir olay geldi
motoru suan için kapalı bi yere kapattım ve yaptıramıcam cunku masraf aşıyo beni
bu konuda tavsiye edebileceğiniz biyer var mı veye 2.el parcaları nerden bulabiliriz?
Reklamlar
-
geçmiş olsun üzüldüm açıkçası pahalıda buldum onada üzüldüm aynı motora sahibim ve havalar bozuk olduğundan pek sürmüyorum ama daha dikkatli olucam bundan sonra...umarım kısa zamanda altından kalkarsın
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
Tebrikler zoru basarmissin.
Nasil bi sakin kullanimda basardin merak ettim.
-
Geçmiş olsun da Mondial servisinde ne işin var
-
Yok canım..Honda ya bişiy olmaz... Tamircine öyle gelmiştir... .. Honda bu...Hayat onda....
Nerde bu Honda sampatizanları?..
Geçmiş olsun..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Honda hayat onda..
Hayat = Para.!
-
Çamur at izi kalsın,mantığa bak,yağda çalışan parça ,kullanım hatası da olabilir,miniminnacık bir olasılık daha var o da sizin beyniniz.
-
cbr125races adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba cbr 125imin şanzımanı dağıldı
mondial servisinin solediğine göre ?
geçmiş olsun...mondıal servis ne alaka şimdi...Honda servis ne dedi bu işe...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
slm
arkadasım öncelikle motorunu anlayan bir ustaya götür servis falan hikaye daha sonrada gerçekten güvendiğin bir usta baksın eksik parçalarıa sahibinden.com da cok cok uygun fiyata bulursun.isim vermem belkı dogru olmaz ama orda ne ararsan var bunu unutma yedek parça ordanda motorsiklet bölümüne bak
-
Geçmiş olsun dostum ters bir hareket yaptın o yüzden mi oldu? Şanzuman kolay dağılabilecek bir parça değildir yaa.Burda adam motosikleti 3. vitesten 2ye bir çekiyor.(Yarı otomatik) Motosiklet yırtılıyor kayıyor. . .Bir baktım 17000 de mondial:D
-
olr böyle vakalar arkadaşlar... geçen gün şirkete aldığımız sıfır atego da başımıza şöyle bir olay geldi.... araç sibob kesti ve rolantide çalışıyordu.... stop ettikten sonra baya bir marş yapıldı ama araç çalışmadı... sonuç motoru indirdiler... mersedes dandik kamyonmu yapıyor hayır... ama bazen teknik arızalar çıkabiliyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Allah Allah şaşırdım, isterse 40.000 de olsun motor bu kadar kolay mı bu iş Geçmiş olsun ama kendi servisine götürsen en iyisini edersin.
-
Buna herkes çok şaşırmış Allah yapısımıki bu şanzuman dağılmasın herhangibir sebepten zorlamadan vs den olabilir bu tür şeyler, ben hiç şaşırmadım 0 km ismi modeli lazım olmayan araçların şanzuman dağıttığına bizzat şahidim ..ve bunlar ünlü markalar hondaya çamur atmak için fırsat kollayanlar var...
-
cok yuksek fıyat cıkarılmış arkadasım o kadar tutmaz ustanı degıstır en azından honda dan anlayan bırını bul eger istanbuldaysan benımle haberleş yardımcı olurum.Tel 0535 976 08 78
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
oncelıkle gecmıs olsun sahıbınden.comda 1 tane var 250 lıra ıstıyo ıstersen bi bak orjınal bi parca
-
anes motordan hakan bey var sitede ona bi ulaş teknik servisleride var onların sana yardımcı olabileceklerini sanıyorum.
-
bir tamirciyle sınırlı kalmayın derim bence...
HIZLI YAŞA GENÇ ÖL :::::::::HAYAT BUYSA HAYABUSA :::::::::AKHİSARDRAG TEAM:::::::MOBİLETTE:::::YAŞAM İÇİN FARK YARATIRRRR::::::MOTOR KULLANMAK AYRICALIKTIR::queen::bounce::farao:
-
olmaz diye şartlanmışsınız HONDA olunca bozulmaz diye birşey yok sonuçta kul yapısı bu
geçmiş olsun kardeş üzücü bir durum
-
Geçmiş olsun arkdaşım üzüldüm.Honda dan memnunum çok şükür bir sıkımtı yaşamadım henüz ancak neticesinde kul yapımı olabilir ancak kolay başarılabilcek bir şey de değil başına gelen.
Sakin kullandığından bahsetmişsin ilk sahibi misin motorun?
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
cok yuksek fıyat cıkarılmış arkadasım o kadar tutmaz ustanı degıstır en azından honda dan anlayan bırını bul eger istanbuldaysan benımle haberleş yardımcı olurum.Tel 0535 976 08 78
valla ben şaşırmadım
bir aynası 100 küsür tl
sinyali 100 küsür tl
yedek parçası en pahalı motorlardan biri cbr125
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler