Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

cbr 125 şanzıman dağıldı!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ben parça ithalatçısı değilim, makina mühendisiyim. Malesef Honda'dan başka hiç kimse hangi malzemenin kullanılacağını bilemez. O milin çapı malzemesine göre seçiliyor, öyle "biz genelde bunu kullanıyoruz, birşey olmaz" diye olmuyor. Ha, derseniz ki adam çok profesyonel, önce milin malzemesini, sertliğini öğrenip aynı malzeme ile sertleştirme yapıyor, o zaman olur. Zaten bahsettiğiniz atölyenin sorumlusuyla bir kere konuşunca anlaşılır. Bilgiye saygımız sonsuz, ben sadece yaptım oldu şeklinde, usta zihniyetine karşıyım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xciting250i
    arkadaşlar motorumu nihayet bi ustaya goturdum motorun silindirde aşınmalar olduğu için motor yağ yakmış ve yağsız kalmış ben de farkedemiştim (aslında 1-2 haftada bir kontrol etmek lazımmış bunu anladım)
    yağ olmadığı için vites dişlilerinin ana mili kırılmış şuan o parçayı arıyorum. iyiakşamlar

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı cbr125races adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorumu nihayet bi ustaya goturdum motorun silindirde aşınmalar olduğu için motor yağ yakmış ve yağsız kalmış ben de farkedemiştim (aslında 1-2 haftada bir kontrol etmek lazımmış bunu anladım)
    yağ olmadığı için vites dişlilerinin ana mili kırılmış şuan o parçayı arıyorum. iyiakşamlar
    yagını 500 km önce degiştirmiştin peki.. 500 kmde 1 litre yagı yaktımı bu motoreksozdaki dumandandamı anlamadın birşeylerin ters gittgini..bence bi motorun 500 kmde 1 litre yagması için eksozdan kütür kütür duman atması gerekir
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Motor 500 km önce yağ değiştiriliyo , sonra tamamen yağı eksiltip vites dişlilerinin ana mili kırılıyo.Var bu işin içinde bir iş ama.Daha sıkıştırsak olay günyüzüne çıkacak.

Peki bu motoru kaç kilometredir kullanıyosunuz ve şu an kaç kilometrede?Eğer 500 km önce satın alıp yağı değiştirdikten sonra kullandıysanız demekki önceki sahibi motorun anasını ağlatıp size yağ eksilten bir motor satmış.Yok eğer daha uzun kilometreler önce aldıysanız ve sakin kullandığınızı söylüyorsunuz nasıl oldu da 500 km içerisinde yağı bitirdi?Biraz daha açıklama yaparsanız galiba gerçek ortaya çıkacak.

Motosikleti
    xciting250i
    walla ustaya verdim motoru içinden bi çay bardağından da az yağ çıktı dedi 500 kmde bu kadar yağ yakması imkansız
    motoru 12000de almıstım 19000 e kadar kullandım egzozdan siyah duman da cıkmıodu normaldi yağ bitmiş içindeki belki yağ sızdırıyodu tam bilmiorum
    ama benden onceki sahibi motoru baya bi zorlamıs sanırım.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler