merhabar abilerim kardeşlerim bugün başıma gelen saçma sapan bir olayı anlatmak istiyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Motorun epeydir akü sorunu vardı iki üç gün yattımı motor çalışmıyodu ittirp çalıştırıyodum aküyü doldurmak için ve bide sinyal yamuktu yenisi taktırmak için servise gidiyim dedim servisle aramda kırk km falan var bu arada neyse motoru servise bıraktım dedim böyle böyle akü sürekli boşalıyor ve şu sinyali takarmısınız dedim tamam iki saat sonra gel al dediler gittim motoru almaya gittiğimde aküden cızzz diye bi ses geliyodu dedim bak aküden ses geliyor arkadaş aküden ses gelirmi yhaaww dedi dalga geçer bir ses tonuyla servisteki arkadaş(servis honda sucular müşteri memnuniyeti sıfır) dedim gel bak o zaman o sesi onarmaya başladı o ses gitti neyse herşey yolunda dedim sinyali falan çalıştırdım yanıyor zaten havada kararmıştı daha geç olmadn yola koyuldumki bir kaç km gitmeden sinyallerin ikisininde çalışmadığını fark ettim devir saati ve benzin göstergesi hararet saati çalışmıyordu sanırım biraz geç farkettim ama artık geri dönemezdim neyse yaklaşık 20 km gittikten sonra ufak bi mola verdim motoru tekrar çalıştırmak istediğimde motor marş vurmuyordu ittirip çalıştırdım bende eve geldim ama bu saçma sapan olaya çok canım sıkıldı sağlam motorumu bozdu servis arkadaşlar abiler sizce ne olabilir
bu arada bide ampulün biri patlaktı onu değiştirildi.