Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Grenajım Çizildi Yardım Lütfen..

REKLAM ALANI

Slm arkadaşlar benim Mondial 150 Rf motorum var motor yan yattı ve grenajım bayağa bir yere sürtünmenin etkisiyle çizildi grenaja napabilirim sizce pratik çözümler olsa olsa siz deneyimli motorsikletçi abilerim ablalarımda olur dedim ve buraya bu konu açtım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 600F
    çatlaklar varsa onarılabilr ama boya çizldiyse boyatmak şart.yapıştırma bişyler varsa üzerinde onlar zor boyanır.tonunu flan tuttumak kolay iş değil.ama bilen üstatlar yol göstercektir.yada alıp bi boyacıya götürebilrsn

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    anlasılana gore derın cızıkler boyatmak tek caren gıbı ufak tefek cızıklere pasta cıla olmadı rutuş yap derım ama buyukse boyat yada stıcker yapıstır

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Makina ile pasta cila dene , çok küçük orandaysa çözüm olabilir öbür türlü rutuş yaptırıcaksın rutuşla kapatılamayacak kadar derinse o bölümü baştan boyatmak çözüm oda renk tonu tutturmak zor olur , sticker yapıştırabilirsin.

Ayrıca eklemek istediğim ;
    Keşke bizim motorların parçasıda RF 150 gibi ucuz olsa , hiç uğraşma ilgili grenajı değiştir derim.Gücüm yetmez diyorsan dediklerimi dene artık

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Zaten motorun granaj fiyatları ne =) boyasan daha pahalıya gelir söyleyelim. Neresi çizildi tam olarak?

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten motorun granaj fiyatları ne =) boyasan daha pahalıya gelir söyleyelim. Neresi çizildi tam olarak?
    Al sana Mondial'ciden öneri daha geçerlisimi var

Arka sağ kapakta grenajta yazı var wilhems mı ne yazıyor ya onun altı çizildi derin bayağa grenajı sordum 45 lira dediler derin ama o kadar büyük değil çizik o yüzden napabilirim dedim :S

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Geçen gün şöyle bi turlamaya cıktım.eve dönünce garajın kapsını acmak için motoru yan ayagına aldım arkamı döndüm zap bi ses geldi bi baktım motor yan yatmış.Artçının ayak basme yeri ve kendi ayak basma yerim sayesinde motor koltugun üzerine düştü. yan grenajda bişe yok diye sevinirken bir baktım kafa grenajında ayrı ayrı çizikler var. uygun sticker bulabilirsem sticker ile kapatacam
    07-gєηçℓιк

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Motorun boya numarasını bul çizik olan yerlere sulu zımpara çekip rituş yapıyorlar
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler