Motoruma Cok gerekli olan bişeyi takmayı unutmuşlar sanırım. Selektör dügmesi yok.Yani Normal ışıklara bagımsız olarak yolda giderken dügmeye basınca sadece uzunların yanacagı bir tesisat nasıl cekilir.Bilen varsa paylaşabilirlermi acaba
Motoruma Cok gerekli olan bişeyi takmayı unutmuşlar sanırım. Selektör dügmesi yok.Yani Normal ışıklara bagımsız olarak yolda giderken dügmeye basınca sadece uzunların yanacagı bir tesisat nasıl cekilir.Bilen varsa paylaşabilirlermi acaba
07-gєηçℓιк
walla o ybr de de yok uyuz oluyorum ama cbf de var
Bu konu hep aklımdaydy ama Fırsatım olmamıştı. Kış Geldi oteldende cıktık artık motorla ugraşmanın vakti geldi
07-gєηçℓιк
dandirik benim çin malında bile var ya :D
Benimki de öyle ama yok normal uzun kısa yapan dügme var selektör dügmesi yok nasıl iş bu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
_OLD_ abim anlıyordur bu konulardan şimdi Konuya El atar
07-gєηçℓιк
o düğmeyi öne itince sürekli uzunlar yanık kalıyor. geriye basınca selektör işlevi görüyor. mondiallerin standart değil mi. ben öyle biliyorum.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
motoru buraya getirirseniz yaparım...
böyle anlatamam yaw...
motorda bi uzun kısa düğmesi var bide elciğin arkasında işaret parmağının erişebileceği tarafta swich var sellektör yapıyor bide onlara sis lambası bağlarsanız aynı araba gibi oluyor
_OLD_ (Mustafa) abimin yardımıyla Selektör dügmesini Yapmayı başardım
Önce kontak açık konumda iken aktif olan (+) ucu bulmam lazım. Aklıma gelen ilk yer korna oldu kornada biri yeşil digeri siyah iki kablo var. siyah olan kablo (+). Bu + uçtan dügmeye kadar bir hat çektim. Şimdi sırada uzun farın baglı oldugu kabloyu bulmakta .Deneme yanılma yöntemiyle onuda buldum. Kablonun rengi Maviymiş. Anahtardaki diger ucu da uzun farın fişine bagladıktan sonra baglantı tamamlanmış oldu.
Baglantı icin kullandıgım buton (Sarı Olan)
http://img10.imageshack.us/i/grnt0465o.jpg/
07-gєηçℓιк
eline sağlık,
güzel olmuş,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
teşkkürler
07-gєηçℓιк
mondıal servısıne gıt orjınal uzun kısa ve aşşa taraftada selektor olan butonlar var ufak bı tesısat cekmen yeterlı ama yaptıysan onemlı degıl yapmayanlar yapsın
Gittim ama ilgilenen olmadı.Hatta o söylediginiz dügmeden istedim. yok olmaz, uymaz, oraya röle filan baglanacak falan dediler.Bende, ozaman bi korna dügmesi verin ben kendim baglarım dedim.
07-gєηçℓιк
ıste bole servısler oldugu surece yazık derım baska bırsey demem
Korna butonu kullanman iyi olmuş.İyi günlerde kullanman dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)