merhaba arkadaşlar benim motorumun krankı flan değişmişti pistonu değişti yeni motor yapılmısmı oldu? motorum suanda 9300 km ivarında 7.300 de deişmişti aklıma gelmiken sorayım dedim motorum 2000 km demi oluyor...
merhaba arkadaşlar benim motorumun krankı flan değişmişti pistonu değişti yeni motor yapılmısmı oldu? motorum suanda 9300 km ivarında 7.300 de deişmişti aklıma gelmiken sorayım dedim motorum 2000 km demi oluyor...
verdiğinz bilgi icin tesekkür ederim...
Motorunun sıfır olabilmesi için bayide 0 km olması gerekir. = 250 km bile 0 km olamaz.
SİLİNDİR KAPAĞI , MOTOR BLOĞUNUN ÇEŞİTLİ İŞLEMLERDEN GEÇMESİYLE MOTURN ÖMRÜ UZATLIR . BU İŞLEMLER GRANK TAŞLAMA , SİLİNDİR REKTEFİYE , SİLİNDİR KAPAK YÜZEY TAŞLAMA,
BLOK YÜZEY TAŞLAMA, HONLAMA , KOL BURCU , ANA YATAK BARASI , KAPAK YUVA TAŞLAMA, SİBOP TAŞLAMA, Gibi.....
REKTEFİYE MODİFİYEYEDE KATKI SAĞLIYO ARACIN PERFORMANSİNİ 30 40 BG GÜÇLENDİRİYOR...
NASIL MI?
BLOK VE KAPAK YÜZEYLERİ TAŞLANDIĞI ZAMAN YANMA ODASI NIN HACMİ DÜŞÜYO BU SEBEPLEDE HAVA YAKIT KARIŞIMI DAHA HACMİ DÜŞÜK Bİ YERDE YANIYO VE İTME GÜCÜ DAHA FAZLA OLUYOR.
Alıntıdır..
-Yani iki parça ile motor rektefiye edilmiş olmaz bence-
07-gєηçℓιк
sadece değişen parçalar 2000 km
kızmaya gerek yok ya merak ettim sorum tekür ederim hepini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)