Helal olsun,çok güzel.
Helal olsun,çok güzel.
mustafa kardeşim güzel bir çalışma yapmışın ve paylaşmışsın uzun zamanır bende sis fazı olarak düşünüdüm ama pek uygulama fırsatım olmadı sen halletmişin elektronik bilginde bu konuda güzel yardımcı olursan sis farı yapalım ben ataşehideyim malzemeleri alıp senle görüşmek isterim sen nerdesin benim telim 05322124353 görüşelim
sis farı pek sağlıklı olmuyo ama akşam üstü açınca motora renk katıyo :D power led alman lazım tanesi 1.5 dolar daha güçlü ışık verir
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
cevabın için sagol power ledlerlede yapınca aydınlatmıyormu parasından ziyade motora uygun olsun çok akım çekmesin sis farı lazım oluyor 55 w akkor lamba uygun değil biliyorsun onun için ugraşıyorum http://urun.gittigidiyor.com/SMD-Hig...73725#aciklama burda şöyle bir apul buldum ama nasıl bişeydir bilmiyorum iyi aydınlatırmı biraz pahalı bir fiat ama az akım çekiyor işe yarıyorsa alınabilir diyorum
power led hakkında düşünülecek pek çok projeler var ama hayata geçiremiyorum ne yazıkki
bu gösterdiğiniz far içi tasarlanmış power led ampül fiyatı çok kaba geldi bana sanki abartılmış biraz zaten arabaya gerek olmaz o sis farı için karaköyde selanik han var oradan delikli plaket alıcağız 2 tane, sağlam bişi istiyosak ışığı çok veren 14, 16 tane ,eğer işimi görsün yeter diyosak 8/10 tanesi işimizi görür, her hangi bir oto aksesuarcıdanda motora göre mercekli(optik) veya merceksiz sis farı alıcağız istediğimiz şekilde ama şunu sölim geçen gün bi tek pwrled aldım inanılmaz ışık veriyo çok küçük bişi ama süper bişi
tekrar yapmayı düşünüyorum yapınca burada paylaşacağım
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
mustafa kardeşim ben bu gün kadıköyde sordum power led ama tanesi 10 tl istediler ve 3 w lık güvenip alamadım sen bu işten iyi anlıyorsun hayırlısı ile bi zaman ayır yapta bizdende ne yardım istersen hazırım gerçekten güzel bir şey yapalım motorcu kardeşlerimizde aküleri altarnatörleri yakmadan faydalansın derim seni bekliyoruz bu konuda şimdiden kolay gele
10 lirada çok istemişler yaw :D gerçi 3 wlıkta fena olurdu ha biz 1 wlık kullanıcağız 1-2 hafta içinde boş zamanımda cbf ime yapacağım
eger 3 w lık daha iyi olur dersen karaköyde daha uygun bulunur heralde ben öylesine sordum üstüne mercekde 2 tl dedi biri biri 4 dolar dedi herkes tuturduguna veriyor sanırım ama sen bu piyasayı tanıyorsun işide biliyorsun hangisi iyi olur dersen 1w da OLUYOSA onu temin edelim bence bu hafta sonu senin motora bismillah diyim bi yap prototip iyi netice alırsan seri üretime geceriz artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)