2004 den beri kimse başlığa dikkat etmedi mi yahu
Hortladiysa hortladi kardesim!
yazin goruslerinizi gitsin. Forumdaki mesajlar gecmiste kalabilir ama konuya bakacak olursaniz her zaman guncel.
Hortlatan bana para mi verdi? Hayir.
Avukati miyim? Ona da hayir!
= = = Be Aprilia racer! = = =
Ben de yazıldım kursa: 2 soru sordular..
1- Kullanmayı biliomusun ?
2- Bizde motor yok marttaki sınava motor bulupda gelebilirmisi diye
3- 100 YTL ödeyeceğim... (Ama Şöförler odasından tanıdıklar devreye girdi diye )
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
yuuuuuuuuuh hortun babası dıyebılecegımız bır topıc daha
carpe diem
çok hararetli anlatmışsın arkadaşım ya sürmediğim motor cinsi kalamdı ama acaba eksiğim varmı diye düünmeye başladım ne yapsam bendemi gitsem diyecem ama yakınlarda bırak kursu normal ehliyet kurslarında kotor bile yok kendi motorumla eğitim yapıp direksiyon sınavına giriyorsun burası Trabzon burda böyle :D
Valla türkiyedeki ehliyet eğitimine zerre kadar güvenim yok. bu ülkede arabayıda motoruda otobüsüde kamyonuda ya anadan doğma bil diyorlar yada ehliyetsiz araç kullan öğren diyolar.... direksiyon sıfır benim gözümde trafik idare eder ilk yardım sıfır motor desen kendim otomotiv teknikeri olmama rağmen saçmalığın daniskası.... motor dersi kaldırımalı.... yerine adam akıllı trafik bilincini gösterecek bir ders konmalı. çünki yeni nesil araçlara yolda bir arıza durumuda ben dahi çoğu kez müdahale edemiyorum çünki elektronik herşey...
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
ben kursa sadece kayıt olmak ve evraklar için gittim o kadar ders almadım
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Harbı tam hortlatma olmus BIde Konu baslıgı cok guzelmıs
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)