aynaları eksik abi..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bence hiçbir değişiklik yapma ki orjinalliğinden birşey kaybetmesin ;)
Var ama söylemem :D
Bir iki ay içinde yapmaya başlamazsam söz veriyorum söyleyeceğim Bu arada kornayı da mı değiştirdin? Beyaz renkli değil miydi?
Birşey soracağım.Seninkinde yok gerçi ama neden bu motorların kornanın üstüne bez sarılıdır genelde?
Kolpa Adamları
tek aynalı oluyor demekki bu motrlar...öğrenmenin yaşı yoktur....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
bunu yanına sarışın hatun koysan gider yani (yenge duymasın)
sinyal evet renksiz seffaf sinyaller takilirsa hos bile durur bence...
Bravo iyi tesbit...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
sade ve orjinal .. bence böler bırak .. bazıları motorlarını panayır eşşeğine çeviriyolar .. bu motor nadide bir parça .. eğer yok illa bişi yapacam diyosan buna bir yan sepet ayarla.. onla uğraş birazda
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allamayı,pullamayı boşver artık o motorun asıl istediği yol.
Yollar motor görsün artık,
Güzel bir gezi yazısına konu olmak ister o motor.
Bu modelde yok sanırım ama ön çamurluk üzerine paralel bir plaka üzerine 1965 yazabilirsin.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Düşünüyorum Jawa mı yoksa BMW mi diye Netleşince görürsünüz
Sepet olayı gerçekten çok güzel olur. Ancak ruhsatla sorun olacaktır. Yozgartta sorun olmayabilir ancak İstanbulda Polis ile başım kesin derde girecektir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------
40'lı yıllardaki modellerde varmış plaka. Daha sonra tüm dünyada bu uygulamadan vazgeçilmiş.
Çok tşk ederim . Sıkıntı trafik polislerince olmaz çünki bunun 20011 yılına kadar muayenesi yapıldı. Amaa olsa iyi olurdu bende dönüşlerde kafamı çevirip bakmazdım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------
Savaş kardeşim inan benimde içim içimi yiyor ama artık hava soğudu yağmuş yaş başladı Bahar geldiği zaman size söz çok güzel bir gezinin anılarını aktarcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)