Honda Shadow Motorsikletim Var .egsoz Sökülmeden Patlayan Lastik Yerinden Sökülemiyor.bu Da Iki Saati Buluyor.bu Tel Canti Nasil Dublekse çeviririz? önerilerinizi Bekliyorum.
Honda Shadow Motorsikletim Var .egsoz Sökülmeden Patlayan Lastik Yerinden Sökülemiyor.bu Da Iki Saati Buluyor.bu Tel Canti Nasil Dublekse çeviririz? önerilerinizi Bekliyorum.
dubleks? tel jant olur ama dubleks jant olmaz. dubleks lastik olur. ne demek istediğini biraz daha açar mısın?
abi jantları çelik jantlarla değiştiricen,telli olup tubelles lastik kullanılan jantlarda varmış diyodu geçenlerde biri ama ben bilmiyorum öyle bişe varmı.benim bildiğim telli olan jantları söküp yerine çelik jant takıcan.
erkanag bu tarz tel jantta tubeless lastik sadece BMW de var. Maalesef kendininkini bu hale çeviremiyorsun. Bu nasıl oluyor dersen, jant telleri lastiğin yanağına paralel (neredeyse) olarak jantın dışıyla birleşiyor. yani jantın dışının(lastikle bağlanan kısım) ortasından değil kenarlarından bağlandığı için tubeless takılabiliyor.
hatta foto buldum sana bak şimdi .
Bu tubeless telli jant
Bu da telli normal lastik.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Ya evet çok uyuz bişey ya..Benim jant yamuldu 2 saat önce ekzozu söktük, sonra lastiği çıkardık..Nefret bişey..Kimsenin başına gelmez inşallah
0 Rh (+)
06 - 09
baba sen eskisi gibi devam edecen anlaşılan
Yaw egzosu sökecen ama , önce soğumasını bekle ......
Sonra egzosu çıkar ....
Sonra diğer işlemler....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)