Merhaba Arkadaşlar;
Anadolu yakasında önerebileceğiniz MONDIAL servisi warmıdır? ( SEVPA hariç )
şimdiden tesekkurler yardımlarınız için.
Merhaba Arkadaşlar;
Anadolu yakasında önerebileceğiniz MONDIAL servisi warmıdır? ( SEVPA hariç )
şimdiden tesekkurler yardımlarınız için.
http://www.mondialmotor.com.tr/HAKKI...yilerimiz.html
Burdan bulabilirsin sanırım
Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.
Kartal da oturuyorum mondial servisi olarak Soğanlı servisinde kararkıldım. Her yönüyle memnunum, tavsiye ederim. Yüksel motor 0216 4527601 telefonu, diğerlerinin halledemediği sorunumu burada hallettiler. Tavsiye ederim.
Orhan KÖNİ
mondial yetkili servisi değil ama iyi bir usta tanıyorum cevizli tarafında istersen özel mesaj at.adresini vereyim.aslında mondial in yetkili servisliğini alacaklardı ama bisiklet servisinide vermek istemişler o yüzden almadılar
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
o servisten banada lazım
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Evet, SEVPA'da yaşanan bazı sorunlar nedeniyle ciddi manada Mondial servis önerisine ihtiyaç var..
Arkadaşın dediği gibi servis değil referans olabileceğiniz iyi bir servis önerisi aranıyor..Motoru hala garanti kapsamında olanlar için kaşe basabilecek bir yetkili servis..
Fikirtepe vega motor, hızırbey caddesinde, Yasin usta.
Mondial servis ve yedekparça satış bayiidir.
Ustalığı fena değildir, esnaflığı ve insanlığı, ustalığının da önüne geçmiş bir abimiz kendisi.
GKN MOTORS
evet dogru bızzat dedı bana!
Herkez öLür lakİn herkez gerçekten yaşayamaz...
o zaman en kısa sürede SEVPA ya geri dönüpdurmu netleştireceğim..buraya da yazarım..
Sanırım Bu garanti olayı faso fiso. Ramazan bayramına 2 gün kala benzin şamandırası ile gösterge saati(komple) sipariş edildi hala gelecek. Ne yapmak lazım?
07-gєηçℓιк
yokmu garantiden parça sıkıntısı yaşayan böyle
07-gєηçℓιк
Parçalar geç geliyor, parti parti geliyor..Öyle bir sıkıntı var..
Bende iç lastik ve arka jant telleri bekliyorum epeydir..Aslında gelmiş olabilir de..Yarın bi arayıp uğrayacağım servise..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------
Bu arada İsmet ustayla görüştüm biraz önce..SEVPA'ya geri dönmüş
Hani Amerikalıların bir lafı vardır, bildiniz mi?
- Yippieeee..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)