Abi karburatör kiti taktır dicem ama bu makine kaldırırmı kaldırmaz mı orasını kestiremiyorum sonra motor yatak sarmasın
usta 65 model motosikletin kaç yapmasını istiyorsun?
normal 100 yapması yapacağıda 100ile110 arası
Yüksek Kalite Üstün Performans
bence yapacağını yapıyor zaten ... ( maşallah )
JAWA karbüretör kiti bulabilirmiyim ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 ----------
hayabusa kardeşim bu zamana kadar bindiğim bütün araçlar yazanının en sonunu gördü buda görsün ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------
Sen yinede babana bi sor o bilir kaç yapabileceğini eski Jawacılardandı
yav cok guzel bir motor insan binmeye kıyamaz buna
ben olsam evin bir kosesine koyardım
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
adanada yaptıdığın ustaya sormadın mı?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Gerçi oda farklı bi dava helede Yozgat'ta bulacağını hiç sanmıyorum bea abi ama performans egzoslarıyla 3-4 hp arttırabilirsin gucunu.Sende biliyosunki motor için 7-8 hp demek ne kadar farkettirir en azından 100 km'ye 14-15 saniyede çıkıyosan 10 saniyeye iner örneğin.
şimdi aynı şeyi söylüyordum arkadaşa...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:06 ----------
yuh beeee, performans egsoz ha...
motor maliyeti 1500tl, egsoz 2000tl, ayrıca hava filitresi ve iridyum buji de eklersin de mi
Adanada yaptırmadım Sorgunda yaptırdım ustam elinden gelenin bu olduğunu söylüyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------
Zaten hava soğuk olduğu için galerinin içinde duruyor kendini fuarda sanıyor kerata allah izin verirse c.eretsi hava iyi olduğunda hamlığını alırım onun
Bu motor keyif motoru, yani yapacagınız maliyeti hesaplarsanız bu motoru boyamak bile baştan kural hatası.Zaten motor 65 model bu motora yaptıgınız her maliyeti siz çöp gibi görüyorsunuz o zaman ama gördüğünüz gibi bakımlı ve taş gibi tıkır tıkır işlediği ortada isterseniz facebook videolarını da izleyip sesini dinleyebilirsiniz.Ben olsam her türlü yatırımı yaparım bu tarz bi motora sahip olsam.Mesela benim motorum gv-250 ama 5 kuruş harcamak istemiyorum cunku satmayı dusunuyorum bana da bu motora para harcamak ileriye donuk olmayacak gibi gozukuyor tabiki fikirler zikirler değişik olacaktır ama benim tavsiyem 1-2 ek takviyeyle bu motor cok rahat 100'un uzerine cıkar...
Bu motorun bırakın egzosuyla oynamayı koltuğuyla bile oynanmayacagını inanın sizin kadar bende biliyorum ama belli bir beklenti var ve bu beklenti karşısında ufak tefek motorun orjinalliğini bozmayacak şekilde takviyeler yapılabilir ama bana sorarsan bu motor 60 yapsın benim olsun
Evet her şeyden vaz geçerim ama o sesten vaz geçememki.
Motorumun videolarını izlemek isterseniz burda :
Buda VİDEOSU
http://www.facebook.com/video/video.php?v=184643628617
http://www.facebook.com/video/video.php?v=183270088617
Gayet estetik bi motor olmuş, iş modifiyeye girince çok şey yapılabilir ama maliyet doğar..
Silindirin max rektefiyesini yaptırıp pistonu büyütebilirsin, hemen peşinden karbüratöre daha geniş hava ve benzin memeleri takabilirsin, hava ayarlarınıda buna göre yapabilirsin tabi
Rektefiyeciye üst kapağını taşlatıp işlem yaptırabilirsin..
Hacim artıcağı gibi otomatik olarak beygirden çok tork artıcak, son işlem olarak sende bu torku kullanmak için arka dişliyi küçültebilirsin biraz..
Bende bi soru soriyim, neden rengarenk yazıyosun? Gökkuşağı gibi oldum burası
GKN MOTORS
Motor platinlimi halen yoksa elektronik ateşlemeye çevrildimi?
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)