Bakalım ustalar neler önerecek
-
15 Aralık 2009, 09:59
Özer adlı üyeden alıntı
Motor daha yeni yapıldı demişsin,100km acak gitmiş ve 100kmh/s gitmiyor diyorsun..
Motosiklet zaten 2 zamanlı ve yeni yapılmış...sen garibanı daha hayata gözlerini açmadan öldürmeye başlamışsın be kardeşim
250cc bir motosiklet kaç km saat hız yapmalı ki? adam akıllı (500-1000km) dengeli devirlerde kullanılarak alıştırsan bile 110-115km/s hadi 120 diyelim geçmez ki...güzel bir motor narin kullan bence yoksa atölyeden çıkmazsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 ----------
12V yapmakla daha hızlı giymez ki..
Hızlı gitmesinden ziyade farların zayıf yanması ve orjinali yeriinde süs olarak kalması kaydıyla daha kuvvetli bir korna takabilmem için istiyorum
Reklamlar
-
20 Aralık 2009, 23:41
Peki dostlar el fren halatını devriyaj halatını, ve gaz halatını beyaz yapsam nasıl olur
-
24 Aralık 2009, 15:45
Dostlar şimdi nasıl olmuş
-
25 Aralık 2009, 10:53
yalnlzkurt adlı üyeden alıntı
Dostlar şimdi nasıl olmuş
daha bir şey yapılacağı benimde aklıma gelmiyor ki
-
25 Aralık 2009, 11:32
Maşallah çok güzel motor. Bu bir klasik. Bu güzeli hızlı gitmesi için zorlama ki torunlarında 65 model javamız var diye hava atabilsin. Daha hızlı gitmek istiyorsan daha hızlı bir motor al.
-
25 Aralık 2009, 20:52
kurubuz adlı üyeden alıntı
Maşallah çok güzel motor. Bu bir klasik. Bu güzeli hızlı gitmesi için zorlama ki torunlarında 65 model javamız var diye hava atabilsin. Daha hızlı gitmek istiyorsan daha hızlı bir motor al.
Zaten yeteri kadar gaz veriyorlar birde sen gaz ver
-
27 Aralık 2009, 00:58
sağ dikiz aynasını tak bence
Rock & roll
Berkant ÖZTÜRK
-
28 Aralık 2009, 21:02
Andurilf adlı üyeden alıntı
sağ dikiz aynasını tak bence
kardeş ayna tek ve sol tarafta bulunur
-
Arkadaşlar bu oturak hep sırtımda yük gibi durdu hiç hoşuma gitmiyor halbuki boyadan sonra 4. defa yaptırışım ama hiç biri hoş olmadı dün kardeşim alanyada idi ordan oturağa sünger almasını söylemiştim inşl alıır ve bu derttende kurtulurum
-
Motorun inanılmaz güzel, maşallah..
Bence 100 ü geçme yawaş git, havan olsun )
Benim motorum serviste, servisim sağolsun geçici bir motor verdi, vespa 150 süt beyazı ön camı falanda var. Ben şahsen maxi scotter dan sonra küçük geleceğini düşündüm ama çok ilgi çekiyor. Bende 50 yi geçemiyorum
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
Motorun inanılmaz güzel, maşallah..
Bence 100 ü geçme yawaş git, havan olsun
)
Benim motorum serviste, servisim sağolsun geçici bir motor verdi, vespa 150 süt beyazı ön camı falanda var. Ben şahsen maxi scotter dan sonra küçük geleceğini düşündüm ama çok ilgi çekiyor. Bende 50 yi geçemiyorum
Tşk ederim kardeşim Allah kazasız belasız sürüşler versin
-
Merhaba arkadaşlar oluşundan bu tarafa oturaktan memun olamadım ne yaptımsa olmadıda ve nihayet yeni bir oturak süngeri elde ettim şimdi döşeme yaptırmak istiyorum ama rengine karar veremedim yardımcı olurmusnuz ?
-
gümüş gri-siyah-beyaz bu üçünden biri gider diye düşünüyorum.
-
Çok güzel bir motorunuz var.Güle güle binin, Allah kaza bela vermesin.
Ben 37 yaşındayım, kendimi bilmeye başladığım 8-10 yaşlarımdayken bu motorları görür ve hasta olurdum, bütün çocukların hayaliydi bu motorlara sahip olmak, O'nun egsozundan çıkan dumanları hala hatırlarım.
-
DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı
gümüş gri-siyah-beyaz bu üçünden biri gider diye düşünüyorum.
bakalım önerilerde neyi sabitleyecez
-
Bizim ustalar yoğun olmalıki fikir veren olmadı
-
demek 100 ü geçmiyor ha..yapan usta usta değilmiş ozaman
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------
yada kullanan iyi açamamış bu motoru..
-
Kullanmaya kaldımı iyi kullanırım yeğen ondan endişen olmasın Ustamda çoğunu direksiyona bağlar motor öyle sürer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler