Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

SYM HD200 bitmeyen problem

REKLAM ALANI
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı IRON HORSE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özer efendi bu sorunu çözer
    Sen ASLA bir motosiklet dostu olamazsın,bilgi daracın koca bir sıfır,hayattan asla bie beklentin olamayacak kadar ucuz,sıkıntı yaşanyan bir motosiklet kullanıcısına bilgi ve yol gösteren bir dost değil,insanları biri birine düşürmeye gayret eden bir provokatörsün
    Neyse ki sağ duyulu insanlar ne olduğunu anlıyor...
    Son olarak da,atılmanın dayanılmaz cazibesi mi desek senin haline

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:14 ----------

Alıntı deloth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    13.000 km'yi geçmiş bir hd200'üm var. Ne kadar geçtiğimi bilmiyorum çünkü en son 9000'lerde klometre teli çalışmaz hale geldi ve 5 ay kadardır da temin edilemedi bir türlü. Ya gümrükte oluyor, ya sesi çıkmıyor.

Asıl sorun ise 3 ay kadardır 10 saat civarı beklediğinde çalışmamaya başlaması oldu.Önce bujinin boğulmuş olduğunu gören servis uzun süre her bu olay oluşunda bujiyi boğmuşsun diyip, motorda bişey yok bak çalışıyor dediler ki buji temizlenince çalışıyordu alet. Herhalde ilk senesinde marşa yanlış basmayıp da ikinci senesinde bu hataya düşmeye başlamış olmayacağımı anladılar ki karbüratörü temizlendi, şamandıra ayarları sıkılıp bu sefer 1 hafta düzgün çalışıp 15 saat çalışmadan beklediğinde yine çalışmadı. Bu sefer şamandıra memesini değiştirip ayarları daha da kıstıklarını söylediler ve sonuç olarak bir hafta boyunca tek seferde marşa basar basmaz çalışan motor, birgün 15 saat falan bekledi ve yine çalışmadı. Bu durum öncesi ise o hafta içinde bendixin kırıldığını söyledikleri farkı bir arıza yaşadım ki devamlı sourn yaratarak marşı zorlanmaktan mı oldu bilemiyorum ama garanti kapsamında değilmiş ve ona da 86 lira verdim. İster çalıştırırken haifiçe gaz verin, ister 10 saniye marşa basın hiç gaz vermeden. Defalarca bu durumla karşılaşıp her türlü denediğimden biliyorum. Başına bu tarz birşey gelmiş olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. İşim için kullandığımdan maddi kayba da uğruyorum ve tam bir işkence oldu bana bu motor.

Motoru hergün kullanıyorum, 2 ila 5km arası yollar katediyorum ve 30 ila 1 saat arası bekliyor her seferinde. Günlük kulanımı bu şekilde olan bir motor.Ağar yük falan taşınmıyor, üzerinde sadece 70kg olan ben varım.Bundan 7 ay kadar önce konjektör sorun çıkardığından garantiden değişmişti, aynı zamanlarda şarj olamadığı için akü ise cebimden değişti.

Deloth kardeşim,
    sıkıntılarını okudum ve üzüntünü anlıyorum.
    HD200 SYM ürün gamında en çok beğenilen Scooterlardan biridir.Senin olayına büyük bir talihsiszlik demeliyiz çünkü 100 HD kullanıcısında beldi 1-2 sorunlu çıkar ama bu sorunlar çözülemeyecek türden değil
    Öncelikle SYM yetkili servisine gittiğini ümit ediyorum.
    Ayrıca Fren Balatasının kırılması da belki milyonda birdir..o da sana rastlamış.

bana özelden yaz kadeşim,ben seni yönlendireceğim belki sıkıntılarını giderebiliriz...Varsa bana özelden telefon numaranı bırak ben seni Motoran Satış Sonrası Hizmet Departmanından aratacağım.
    Üzme kendini bu tür sorunlar mutlaka çözülür
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen ASLA bir motosiklet dostu olamazsın,bilgi daracın koca bir sıfır,hayattan asla bie beklentin olamayacak kadar ucuz,sıkıntı yaşanyan bir motosiklet kullanıcısına bilgi ve yol gösteren bir dost değil,insanları biri birine düşürmeye gayret eden bir provokatörsün
    Neyse ki sağ duyulu insanlar ne olduğunu anlıyor...
    Son olarak da,atılmanın dayanılmaz cazibesi mi desek senin haline

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:14 ----------

Deloth kardeşim,
    sıkıntılarını okudum ve üzüntünü anlıyorum.
    HD200 SYM ürün gamında en çok beğenilen Scooterlardan biridir.Senin olayına büyük bir talihsiszlik demeliyiz çünkü 100 HD kullanıcısında beldi 1-2 sorunlu çıkar ama bu sorunlar çözülemeyecek türden değil
    Öncelikle SYM yetkili servisine gittiğini ümit ediyorum.
    Ayrıca Fren Balatasının kırılması da belki milyonda birdir..o da sana rastlamış.

bana özelden yaz kadeşim,ben seni yönlendireceğim belki sıkıntılarını giderebiliriz...Varsa bana özelden telefon numaranı bırak ben seni Motoran Satış Sonrası Hizmet Departmanından aratacağım.
    Üzme kendini bu tür sorunlar mutlaka çözülür
    işte kardeşlik budur. işte motorsiklet dostlugu budur. ama fitnelikten vazgeçmeyen 2 . kez banlanan bu arkadaş yeni niklerle yine yazmaya devam edecektir , lütfen açtığı konulara yazmayalım çünkü bu arkadaşta bu tartışma ortamını yaratmak hastalıga dönüştü
    yoksa amacı sym degildir.

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte kardeşlik budur. işte motorsiklet dostlugu budur. ama fitnelikten vazgeçmeyen 2 . kez banlanan bu arkadaş yeni niklerle yine yazmaya devam edecektir , lütfen açtığı konulara yazmayalım çünkü bu arkadaşta bu tartışma ortamını yaratmak hastalıga dönüştü
    yoksa amacı sym degildir.
    Teşekkür ederim
    Kalbimi okudun...az önce bu konuyla ilgili bir başlık açayım dedim ama...
    fitne fesat malesef hep olacak.Elbette yardımlaşacağız...MT ve benzeri sitelerin amacı budur.Yardıma ihtiyaç duyan kimseye uzak durmadım bu güne kadar ve durmam da bu yapıma aykırı.

Kardeşim ararsa elimden geleni yaparım sorununu çözmek için.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler