burada olmayan veya ban yemiş insanlar hakkında doğru konuşmalısın... dzüey herşeydir. LOBİ dediğin insanlar delikanlı gibi hayat duruşları ve felsefeleri oturmuş, dedikodusu olmayan insanlardır.
lütfen saygını bozma, aksi halde ikimizin de düzeyi düşecek kanaatindeyim...
rica ediyorum!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 ----------
yazzıklar olsun.... saygı deyip de 2 günde ortalığı ne hale getirdiniz.
hiç yakıştıramadım....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------
hayırlı olsun....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Burada dedikodu olmaz adam gelir yazısını okur.Ben nette değilken bizim için yazılanlara niye cevap vermiyorsun?Siz neye hizmet ediyorsunuz?Burada seviyeli bir eleştiri var ama sen ne yapıyorsun hemen saldırı hemen banlatalım konuyu kilitleyelim BBRB adlı MOD size en güzel cevabı tüm forumu okuyarak verdi forumun yeterince düzeyli olduğunu söyledi.Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.
hayırlı olsun dedim ya... daha neden konuşuyorsun ki?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ya onlara baktım vurdurunca çalışıyor biraz çalıştırıp istop ediyorum sonra marja basıyorum vııızzz diye se yapıyor sonra tekrar basın ca marj tan hiç ses gelmemeye başlıyor akü bitiyor
Pardon ya senden izin almayı unuttum MERSİN Lİ
vurdurun ca calışıyo r ama istop ediyorum sonra marşa bası yotum vızz diye ses geliyo biraz öyle basınca aküyü bitiriyor
Marş otomatiği takılmış veya bozulmuşta olabilir.Marş dişliside sıyırmış olabilir senlik bir iş yok bence acil servise
bide jikle yi cekince motor istop ediyorsa bunu sebebi nedir
Motorun beslemesinde sorun olabilir.Manuel jikleler takılmada yapıp motoru boğabilirler bunada dikkat etmek lazım.Bence sen en kısa zaman servise git bu senlik bi iş değil servislik bi iş
konu sahibi arkadaş eğer problemi devam ediyor ise kartal tarafında altan motor var.
bir uğrasın gereken ilgi ve alakayı gösterirler.
ayrıca kendilerinde parça stoğu var. çoğu servis gibi vida için sipariş verelim demezler.
konuyu kendine yakışır üslup ile devam ettiren laftan anlamamakta ısrar eden elemana tavsiyem ise, motordan anlamadığını anladık, insanlarla nasıl konuşulacağını bu güne kadar öğrenemediğini de anladık ama bari ne zaman susman gerektiğini öğren be eleman !!
madem sym den bir kuyruk acın var gereksiz, anlamsız, mesnetsiz konu ile geleceğine elinde buna değecek bir konu ile gel.
lakin insanları olduğu gibi kabul ederim. seni de böyle kabul ederim ama haddini çok aşıyorsun.
unutmayın ki burada karşılıklı fikir alış verişinde bulunduğunuz insanlar bilgisayar ekranı değil İNSAN !!
bir arkadaşınızla nasıl konuşuyorsanız öyle yazın yazılarınızı ama unutmayın herkes karşısındakinin kahvede okey oynadığı arkadaşı ya da askerliği beraber yaptığı arkadaşı gibi yazmasını istemez.
yazdıklarınız kişiliğiniz hakkında ipuçları içerir. ne kadar oturmuş bir karaktere sahip olduğunuzu ya da ne kadar gereksiz ve cevap vermeye değmeyecek bir insan olduğunuzu.
son olarak
"Adem manaya derler kaş ile göz değil"
güneşiniz bol olsun
can't be worried about that shit. life goes on man.
Lobi tıkır tıkır işlerken bu çarka birileri çomak sokunca yandımmm diye tutuşursunuz işte böyle.Siz anlaşılan motosiklet netin en güzel paylaşım yeri olduğunu unuttunuz galiba.Burda insanlar motorlarıyla ilgili sorunları paylaşmaya fiyatları öğrenmeye biraz daha bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar ama siz ve sizin gibiler ne yapıyor çok bilmişlik edasıyla saldırı saldırı başka bişey yok.
senden başka kişisel olarak saldırı yapanı görmedim.
senin o fiyat diye yazdıklarının tam listesi sym konusu altında var. boşuana kendini paralama. yazık.
motosiklet. net in ne olduğunu senden öğrenecek seviyeyi geçeli epey oldu.
abuk subuk tavırlarınla anlatmaya çalıştığın konuyu da mahvediyorsun.
bu iş öyle banlanıp yeni nick alıp girmeye benzemez.
ciddi bir konuyu ciddi bir şekilde anlatacaksınız yoksa kimse sizi ciddiye almaz.
laf kalabalığı yapmayacaksınız.
dediğin gibi burası bir paylaşım platformu.
umarız bundan sonra derdini lisan-ı münasip ile anlatırsın.
PROF.dude yazdıkların arı vızıltısını geçmiyor hep aynı dude tavırlar.Burda benle tartışmaktan başka bi konu açtığını görmedim. Birilerine faydalı olmaya çalıştığını hiççç görmedim duymadım.BENİM MOTOR BİLGİM TARTIŞILAMAZ SORGULANAMAZ.Bunu öğren bil bilmeyene anlat.
"Arı biziz bal bizdedir"
bırakın şimdi bu gereksiz kişisel muhabbetleri olmayan birşeyi tartışmak ya da sorgulamak bize düşmez.
aslında bu kadar sığ bir tartışmanın içinde olmak bana zulüm ama ne yaparsın işte istemesekte bazen oluyor.
hakkınızda bana fikir soracak kadar sizi ciddiye alan olursa ne büyük bir boşluk olduğunuzu dilim döndüğünce anlatmaya çalışırım.
Allah mete_han abinin gazabından herkesi korusun...O ki herşeyi bilendir...gömendir...
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Bir kac topickte gördüm..
Bu SYM isi nedir yahu?????
Biri aciklarsa sevinirim..
SYM in marka oldugunu anladim.
Ama anlamadigim hep bu SYM üzerine tartismalar...
Yok iyidir yok kötüdür..
Birsürü dalasmalar banlanmalar...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
bir eleman canı sıkılmış sym ye sarayım bunu da motosiklet.net üzerinden yapayım demiş.
mesele bu üstad.
tabi üslup nahoş olunca maalesef banlanmalar meydana geldi.
halbuki efendi gibi meramımızı anlatıp karşımızdakini de dinlemeyi öğrenebilsek ne güzel bir sinerji yaratacağız.
sym memleketimizde scooter ağırlıklı ürünler sunan bir firma.
2-3 senedir yükselişte fiyat/performans oranı yüksek modelleri var.
gökten zembille inmediklerinden dolayı çözümlenebilir arızalara ve parçalarının çin mallarından daha fiyatlı olması durumundan sözü bugünlerde bir arkadaşın sayesinde fazlaca edilir oldu.
yoksa sıradan hepimizin kullandığı markalardan sadece bir tanesi.
yani bu kadar uzun uzadıya konuşulacak dertlere gark eden bir marka değil.
babamın firması değil, ticari bir bağlantım da yok.
ok tesekkürler.. anliyorum azicik..
Gecende okumustum SYM ayna sukadar eksoz sukadar..
Pahaliysa alma kardesim.. Buraya aktarmaya ne gerek var diyorum ben..
Alanada hayirli olsun..
Benim hondamin fren müsürüne 25 euro verdim gecenlerde..
Ufacik birsey ve 25 euro..
Allah belanizi versin dedim icinden arkalarina dogru ama bunu buraya aktarmama ne gerek var.. Ama motorumu alirken biliyordum motorumun parcalari cok ucuz degil.. Simdi kime kizayim ben?????
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)