s&t gt250r gaz yememe 3 bin devirden yukarı çıkmıyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hemen hemen aynı sorun bendede var çok fazla boğuluyor motor gaz verince 3000 devirden sonra fren görevi görüyür gaz.Konuyu dikkatle takp ediyorum
-
deponda pislik vardır hava filtreni tıkamış olabilir yada egzos taktıysan yeni motorun senkron ayarını bozmuş olabilir
-
enjeksiyon pislenmiş olabilir bujileri yenilemen gerekebilir bunlara bir bak istersen öncelikle
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
ilk önce herkese hayırlı bayramlar.benzinin oktanı kaçmış veya sulu benzine denk gitmiş olabilirsin genelde bu yüzden yapıyor gaz yememeyi sen bir o benzini değiştirip dene bakalım o zaman gaz yer büyük ihtimal (gaz yemezse tavuk yediririz bizde )
-
-
hiçbirisi değil hava filtren kirli temizle sorun kalmayacaktır.
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
DOGAN MOTOR adlı üyeden alıntı
ilk önce herkese hayırlı bayramlar.benzinin oktanı kaçmış veya sulu benzine denk gitmiş olabilirsin genelde bu yüzden yapıyor gaz yememeyi sen bir o benzini değiştirip dene bakalım o zaman gaz yer büyük ihtimal (gaz yemezse tavuk yediririz bizde
)
Sulu benzin olabilir,hava filtresi olamaz,Hava akışmetresine bak fişi cıkmışmı diye deneme şansın varsa değiştir öyle dene hava akış metresini büyük ihtimal ondandır
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
-
usta büyük ihtimal benzindendir benim motordada sulu benzin çıkmıştı ya dediğin gibi gaz yemiyodu motor yada direk sönüyodu.
-
gecen gün benim motosiklette hemen hemen aynı sorun oluştu sanki benzin bitecekmiş gibi tekliyor gaz verince boguluyor.karbiratördeki benzini boşalttım sorun giderildi.bide motor sogukkenmi yapıyor bunu süreklimi eger motor sogukken yapıyorsa ilk çalşıtırdıgında rolantide 1 dk falan ısınsın. motor soguk oldugu zamanda yapıyor aynısını.eger benzinde bi problem yoksa büyük ihtimal motor soguk oldugundan yapıyordur
-
Arkadaş bujiler yağlı/ıslak diyor..
Sorun büyük ihtimalle ateşleme sisteminde..Ben mi yanlış biliyorum yoksa
-
cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler..
arkadaşlar sulu benzin olasılığını düşünüyorum bir diş benzinim vardı baya gezdim kırmızıya gelincede opetten 95 oktan 20 liralık benzin bıraktım sonuç pek değişmedi acaba komple depoyu temizlemem gerekiyormu..
sorunu istanbuldan bir ustaya sordum hyosungcu oda hava akışmetresinden bahsetti. bu dediğimiz parça hava filtresinin sağındaki soketli dalgamı acaba...
evet motor soğukken daha çok yapıyor ama ısınması için rölantide değil bir dakika bi 15 dakika gezmek gerekiyor tam ısındıktan sonra düzeliyor o zaman da debriyaj sıkınca stop ediyor.. artı ben bugun yaklaşık 120km yol yaptım hemde bu soğukta temiz benzini aldım biraz bastım belki açılır diye ama nafile bir iki saat durunca aynı şey..hani kalkıp deneme yanılma yoluylada zırtpırt servisten parça da istemek gelmiyor içimden adamlar ilgili diye.. kesin akışmetreden ise değiştirebilirim onu acaba beyindende olabilirmi çünkü rölantide de gezip geldikten sonra anormallik var hatta ışıkların gücüde dengesizleşiyor... ah bi sorunu öğrenebilsem ahh yokmu bu derdimize bir çare..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
Yağmurda kaldığından bahsetmişsin, arkadşta Gv250 var ve basınçlı yıkama ile yıkattıktan sonra beyni değişmişti, inşallah beyin değildir,beyin arızasının bu modelde kronik olduğunu söylemişti. 550Tl'ye çıkmasını taktı.
-
copy_x adlı üyeden alıntı
sevgiler saygılar vallahi buruk bir bayram geçiriyorum...
ya arkadaş hiç bişi motorda sıkıntı olduğu zaman üzüldüğüm kadar beni etkilemiyor..ne iş ne kriz esnaf hali işte .. lütfen önemle rica ediyorum bir yardım...
Ah be arkadaşım.Şu ST kanuni beni de nasıl kahretti anlatamam.Zararına sattım kurtuldum.Aslında servis tarafından tüm problemleri eksiksiz giderilmişti.Ancak bir kere soğudum bu motordan.Alıcı çıkınca hemen sattım.Bundan sonra sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum.İkinci el bi japon alıcam.İyice araştırdım.Hakkında en ufak bir şikayet olan bir modelin , japon dahi olsa yanından geçmiyorum.Geçmiş olsun.İnşallah sorunun servis tarafından bir an önce çözülür.Hem şimdi kış aylarındayız.Gezmesen de olur.Beni yazın ortasında yolda bırakmıştı bu ST kanuni.
-
-
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Beyin soketlerinden almamıştır inşallah,Diyarbakır'a yol gözüktü galiba yetkili serviste cihaza bağlatmalısın. Geçmiş olsun.
Pardon 550 değil 150'ye çıkmasını bulmuştu.
dostum serviste cihaz mihaz yok valla öle sıradan bi motorcu..ama yetkiyi bayii kullnıyor...
nasıl bişi anlamadım.. beraber yapıyolar sanırım..
-
copy_x adlı üyeden alıntı
dostum serviste cihaz mihaz yok valla öle sıradan bi motorcu..ama yetkiyi bayii kullnıyor...
nasıl bişi anlamadım.. beraber yapıyolar sanırım..
Bilgisayara bağlatmadan ve arızayı görmeden hiçbir parça değiştirtme!!!
Gv250 ve Gt250 topiklerinden de yardım al,arkadaş dediğim Balıkesir'den Koray, gene Konya'dan Mt'den bir arkadaşından almış 2. el beyni, sadece relantide düzensizlik var biraz o da genelde hepsinde görülüyormuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler