Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorlarda titreşim Sorunu ve Çözüm Önerileri?..?

REKLAM ALANI
    serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı halitcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr de yok çünkü balancer diye bır sıstem var yok dedıysek de az var ama bız daha çok mondıal uag tiplerın de kı makınaların ön dişlisini bır diş daha buyutuyoz eskısı gıbı olmuyor ama idare eder ....
    Biz derken...

tüm motorlarda ön dişliyi 1 diş büyütünce başarı sağlanır mı??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halitcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 2006
    kısmen yani azltırsın. kalkar iken seri olmaz eskısı gıbı yani 5. viteste de fazla yemez ama motor sündük çe süner ha bire gaz ister

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı halitcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr de yok çünkü balancer diye bır sıstem var yok dedıysek de az var ama bız daha çok mondıal uag tiplerın de kı makınaların ön dişlisini bır diş daha buyutuyoz eskısı gıbı olmuyor ama idare eder ....
    Titreşim yarıyarıya azalır mı yani.. Bu şekilde....

Motorun üzerine oturup boşta 5000 devire kadar çıkınca KT lerde çok acaip titreşim hissediliyor.. Uag yi bilmem.. Ancak bu şekilde titreşim testi yapabilirmiyiz...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    125 kt de çok fazla var bu titreşim öyle böyle değil yanlız.Benim scooterda aynı km lerde daha az eğer KM si doğruysa 100-110 dan sonra başlıyor zıplamaya.Zaten daha fazlada gitmiyor eheh.
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

Motosikleti
    CBF250
    Eski motorum APache var iken seyrantepede bir ustamla oturduk düşündük. Vibrasyon motordan geliyor ancak bir çözüm düşündük motor direk şaseye bağlı, ancak araya takoz motor kulağı gibi bir aparat koyarak bu vibrasyonu şaseye etkisini azaltmayı düşündük. Ancak motor 2009 idi kıyamadım bir türlü )
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

erdemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cx125 95 model' x9 500 piaggio
    bende 125cc lingyun marka cin var scooter. degıssık bır motor on arka dısk fren cıft gazlı amortısor falan var en ufak bır tıtresım yok hele hele motor 100-110 km den sonra sankı altımda yokmus gıbı valla
    bende sasırıyorum ama bazen korkuyorum valla bu motorda bı garıplık altımdan dagılıp gıtmesın dıye ama ınanın cok memnunum motordan
    motorun sılındır pıston karburator gıbı parcalarını degıstırdık 150cc yaptık seramık sılındır taktık karburator ıyısını taktık tıtresımın T sı yok anlayacanız

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı erdemed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 125cc lingyun marka cin var scooter. degıssık bır motor on arka dısk fren cıft gazlı amortısor falan var en ufak bır tıtresım yok hele hele motor 100-110 km den sonra sankı altımda yokmus gıbı valla
    bende sasırıyorum ama bazen korkuyorum valla bu motorda bı garıplık altımdan dagılıp gıtmesın dıye ama ınanın cok memnunum motordan
    motorun sılındır pıston karburator gıbı parcalarını degıstırdık 150cc yaptık seramık sılındır taktık karburator ıyısını taktık tıtresımın T sı yok anlayacanız

Scooterlarda pek olmaz zaten.. Ama dikkat gerçi onlarda gösterge fazla gösterir ama dikkat et o kadar hız yapma uzun süre..
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler