Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

GSR 600 ve akü

REKLAM ALANI
    Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    olayın özeti şudur ki; 2006 model 21.000 km de Suzuki GSR 600 sahibiyim. Kış koşulları, lastik sorunu ve mali problemlerden dolayı motoru 3-4 ay kadar arka teker ve ön teker sehpası üzerinde bekletmem gerekiyor. bu bekleme esnasında akü kutup başlarını sökmemde bir sakınca olabilir mi? yada akünün bitmemesi için ne tavsiye edersiniz.
    şimdiden teşekkürler.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Aküyü söküp evde oda sıcaklığında koruman daha iyi olur.hatta ayda bir azcık şarz ettirmen daha iyi sonuç verir.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    benim sorum motor beyninde bi sorun olmaması. malum beyinsiz hale gelmemesi. sorun olmaz dimi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    racer 200
    akün eski değilse bi sorun olmaz...
    ben askara giderken 3 ay yattı motor ve kutup baslarıda takılıydı...( sen sök) ve kömürlükte 3 ay yattı motor..teskereye geldim hala cap canlı duruyordu...motorla biraz gez dolas farları falan kapat aküya iyice sarj et sök al odanın bi kösesine koy...hiç bisey olmaz...

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    neden olsun ki?Hiç bir şey olmaz merak etme
    motosiklet fabrikadan çıktıktan sonra satılana kadar aylarca kutup başları takılı olmadan duruyor zaten.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    ok üstad. saolasın. geçenlerde elcik ısıtması açık unutmuşum akü ilk zararını gördü zaten. daha fazla zorlamaya gerek yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Omicron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ok üstad. saolasın. geçenlerde elcik ısıtması açık unutmuşum akü ilk zararını gördü zaten. daha fazla zorlamaya gerek yok.
    Piyasada 15-20 TL ya adaptör büyüklüğünde düşük güçlü akü şarj cihazları var, bağlarsan akün sağlam kalır.
    Ben kullanıyorum.
    Bu da BMW nin orijinal cihazı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)