slm arkdaşlar araniza yeni katıldım seger marka bi motorum var tek sorunum ateşleme tuşuna bastigimda gaz vermeden çalişmaması sizce neden kaynaklaniyor olabilir konuyu yanliş yere açmişsam özurdilerim
slm arkdaşlar araniza yeni katıldım seger marka bi motorum var tek sorunum ateşleme tuşuna bastigimda gaz vermeden çalişmaması sizce neden kaynaklaniyor olabilir konuyu yanliş yere açmişsam özurdilerim
kardeş jikleyi çekiyormusun
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
motor sadece soguken yapmiyoki arkdaşim sıcak kende gaz vermeden çalişmiyo + yazin da gaz vermeden çalişmiyodu
gecen motorcuya gitmiştim dedim bi tur at baklim ne sorunu var diye kendısı motorunun iç bişy yok dedi iç eletirme falan dedi 2000+km de sadece yaglari deyişti ne yapmak gerek hava ile benzin oranını duzeltmek için
Arkadaşım motorun karbüratörlü olduğu için aslında biraz gaz istemesi normal ama genede hava ayarı yaptırabilirsin, servise git hallederler..
GKN MOTORS
tamam arkdaşlar teşekurler
birazcık ronaltiyi yüksek çok düşükse
Birde ben şunu farkettim,motoru stop edeceğin zaman rolantide 10-20 saniye çalıssın karburatör benzinle dolsun ondan sonra kapat
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)