Arkadaşlar 10-40 castrol motor yağı aldım.Ama aldığım motosiklet yağının üstünde scooter felan yazıyor.Linkini veriyorum.Ve benim motorum yarı otomatik cup.Bu yağı kullanmam sorun yaratır mı:(
http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7019440
Arkadaşlar 10-40 castrol motor yağı aldım.Ama aldığım motosiklet yağının üstünde scooter felan yazıyor.Linkini veriyorum.Ve benim motorum yarı otomatik cup.Bu yağı kullanmam sorun yaratır mı:(
http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7019440
hiçbir zararını görmessin +faydasını görürsün..
Benim Cgl 125'de bir bunu kullanmadım yazın Power 1 Racing 10-50 kışın 10-40 racing atıyorum. Orjinali 20-40
scooter motorları yüksek devirli (yüksek sıcaklıkta) çalıştığı için bu yağ ona göre tasarlanmış. devirli kullanıyosan sorun yok. kullanmıyosanda zararı yok.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
hiç bir zararı olmaz kardeşim için rahat olsun
piyasada neydüğü belirsiz 3-5 tl ye yağlar var millet onları koyup 2000-2500 km yapıyo neticede castrol yağsız bırakma motorunu gerisi yalan tekerin düz bassın ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
bişi olmaz... Düşük cc motorlar için daha iyidir bu yağ
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çok sağolun arkadaşlar.Motor daha rodajda.Montaj yapan usta 6 bin devri geçirme.Çeyrek gazı geçirme.Ne yaparsan yap dedi.Motosiklet başta rolanti tutmuyordu.Şimdi saat gibi çalışıyor.6 bin devri geçirmeyeceğim derken toslayacağım biryere
4 zamanlı motorlar içindir Castrol en güzel yağlardan birisidir..
Kanuni seyhan 150 c için el kitabında tavsiye ediliyor kullandığın yağ bi zararı olmaz sanırım cupa için rahat olsun yeterki yağsız bırakma çok tanıdığım insan var motosikletlerine özelliklere cuplara neler neler koyuyolar bi seferinde otomatik şanzuman yağını koyan bile gördüm hani şu kırmızı 90 numara olandan
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Bende eski scooter'ımda castrol 10-40 kullanıyordum..
Yeni scooter'ımda ilk bakımda shell 20-50 koydular motora..
Sizce Shell 20-50 mi ?
Castrol 10-40 mı?
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
castrol 1ow 40 scooter yağını ben gv250 cruiserda kullanıyordum,hiç bir sorun olmaz şanzuman ve motor yağını ortak kullanan ,yüksek ısılara dayanıklı bir yağ. 250cc ye kadar tüm motorlara uygundur.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Motosikleti bakıma götrdüğm adam debriyaj bağırır gibi bi terim kullandı.Motosikletin yağını değiştirip 20 km yol gittim.Sanki vitesler daha rahat geçiyor gibi geldi(psikolojik olma durumu fazla biliyorum)
motor çalışma şekilleri farklı olduğu için belki faydası olmayabilir. ama anormal incelikte veya anormal kalınlıkta bir yağ kullanmadıkça yağın motora zararı yoktur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)