Marş basmıyor - akü problemi
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni aldığım motorumu arızasını bilerek satın aldım. Servise götüreceğim fakat gene de sizlerden akıl almak isterim. Akü yeni olmasına rağmen marş basmıyor, akü boşalıyor anca farı yakmaya gücü yetiyor, vurdurmak gerekiyor motoru çalıştırmak için. Sizce olabilecek problemler nelerdir? Motorum hyosung gv 250
Reklamlar
-
sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama kaça aldığını öğrenebilir miyim
hayırlı olsun..
-
Motosiklet Eğitmeni
sarj dinamon sizlere omur.
Basiniz sagolsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
şarj dinamosunda arıza olabildiği gibi,devredeki herhangi bir kaçak ta akünü süratle boşaltabilir.
-
Bana da kaçak var gibi geliyor, parçada problem yokmuş çünkü.. Şarj dinamosunun fiyatı kaç civarında bi fikriniz var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 ----------
fthinky adlı üyeden alıntı
sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama kaça aldığını öğrenebilir miyim
hayırlı olsun..
Normalin altında bir fiyata aldım satan çok yakınım olunca, fakat motorun bazı problemleri var başa çıkmam gereken.
-
Konjektörü kontrol edin, ettirin. Alternatörden enerji çıkışı var mı bakınız.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ...
www.facebook.com/ugurbas
-
aynı problem wardı 0 akü aldım olmadı en sonunda konjektörü değiştirdim saat gibi şimdilerde
-
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Motoru yaptırdıktan sonra arızanın ne olduğunu yazarım, dediğiniz gibi bana da konjektör gibi geliyor ama yanlış hatırlamıyorsam küçük gri birşeydi değiştirmiştik onu da ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Akünün altında mıdır konjektör?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler