Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kırık grenajı ???

REKLAM ALANI

arkadşalar 125 rt mondial motorum var sol taraftaki grenaj kırık bunun değişmesi dışında başka bi yolu varmı yapıştırabilirmiyim acaba ???

Şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbr 600 f
    sanayide yada nalburlarda hazır satılan cam elyafı ve polyester kitleri mevcut ama uygulaması tecrübe gerektiren bi iş yada fiber macun kullanıp tamir yapabilirsin şimdiden kolay gelsin

Motosikleti
    italjet dragster 180. gilera runner
    sanayilerde tamponcular olur.. en iyi onlar yapar..

keser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende cbr 125 ıle kaza gecırdıgımde granajları kendım tamır ettım bıldıgımız karbonat ve japon yapıştırıcısı ıle tamır ettım ve byatmıştım 1 sene kullandım ve sattım ama tıtresım olan motorlarda aynı etkısı olurmu bılem granaja arkadan karbonat doukup ıstunede japon sıkıcan tum konu o en azından denersın

Alıntı keser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende cbr 125 ıle kaza gecırdıgımde granajları kendım tamır ettım bıldıgımız karbonat ve japon yapıştırıcısı ıle tamır ettım ve byatmıştım 1 sene kullandım ve sattım ama tıtresım olan motorlarda aynı etkısı olurmu bılem granaja arkadan karbonat doukup ıstunede japon sıkıcan tum konu o en azından denersın
    tam olarak nasıl odluğunu anlatabilirmisin kardeş

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Fiyatı çok makuldur muhtemelen, yenisini alsan hem daha kolay hem daha güzel olur.
    GKN MOTORS

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    arkadaş kırık oldugu için sanayide tamponcuya götüreceksin. senden en az 15 lira alırlar. birde boyaya götürürsün 15-20 de ona versen eder30 35 lira yenisi en fazla 40 lira kendi motorunun renginde satın alıp taktırabilirsin. en mantıklısı yenisini almak. yok 40 degil 140 olsa o zaman tamir daha hesaplı olurdu.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler