plaka kayıtlı değil ne yapmamı önerirsiniz
-
Reklamlar
-
merak etme bi kaç gün içersinde kayıda girer bende aynı sorunu yaşamıştım türkiyede malüm sistem çok hızlı ilerliyo
-
ınternette hemen guncellenmıyor plaka sorgulamalar yanılmıyorsam 1-2 ay ıcerısınde nette oluyor ama trafıkte kayda alınmıstır bence yınede yanlıs bılgı vermek ıstemem
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
-
driver600f adlı üyeden alıntı
merak etme bi kaç gün içersinde kayıda girer bende aynı sorunu yaşamıştım
türkiyede malüm sistem çok hızlı ilerliyo
ins öyle olur arkadasim...
he valla yaw öyle bi hızlı ilerliyorki arkadasımın hayabusa ile yetisemedim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------
crazyrider adlı üyeden alıntı
ınternette hemen guncellenmıyor plaka sorgulamalar yanılmıyorsam 1-2 ay ıcerısınde nette oluyor ama trafıkte kayda alınmıstır bence yınede yanlıs bılgı vermek ıstemem
bana sorun cıkarmasınlarda 1 yıl sonra güncellesinler kanka....
-
hemen kayıtlar düzelmez diye tahmin ediyorum. ama en geç bir hafta içinde doğru bilgiler görülür sistemde. bir müddet sonra tekrar sorgulatırsın dert etme.
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
hemen kayıtlar düzelmez diye tahmin ediyorum. ama en geç bir hafta içinde doğru bilgiler görülür sistemde. bir müddet sonra tekrar sorgulatırsın dert etme.
inş öyle olur abi...her saat bası netten sorguluyorum...
bu 5. motorum ilk defa kendi adıma ruhsat plaka cıkarttım...bundada sorun olmasın artık...
-
kıllandım bende baktım, aynı sorun var şu anda, ruhsatı cuma günü almıştım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
o sisteme pek ben de güvenmiyorum.Bizim dükkanın arabada 12 tane haciz vardı araba bağlandı 8 ay mı 1 yıl mı yattı.Park tan satıldı alan adam üstüne bindikten 1 ay sonra silindi o hacizler
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
kıllandım bende baktım, aynı sorun var şu anda, ruhsatı cuma günü almıştım.
bende cuma günü aldım abi....bu haftada geçsin bakalim...bi arkadasin tavsiyesi ile cumartesi eve giderken ilk gördüğüm polise soracağım artık...bide onlar arattırsin bakalım...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merak Etme.Polisler senin internetten baktığın yerden bakmıyorlar.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
_OLD_ adlı üyeden alıntı
Merak Etme.Polisler senin internetten baktığın yerden bakmıyorlar.
ozaman sorun yok sanırım...
polise sorma isini bayrımdan sonra yapıcam arıt...motorun rengini ruhsata göre değistirmedim...gidip kendi elimle teslim olmayayım
-
racer2000 adlı üyeden alıntı
inş öyle olur abi...her saat bası netten sorguluyorum...
bu 5. motorum ilk defa kendi adıma ruhsat plaka cıkarttım...bundada sorun olmasın artık...
kantinde bi motorcuyla selamlaştıydık sen miydin o?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
kantinde bi motorcuyla selamlaştıydık sen miydin o?
yok ben dısarda bi motorcuyla slm lasmistim...sabahın 8 de girdim 10 dakikada plaka mühürletip cıkmıstım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler