motorun kontak sorunu vardı hallettim ancak şimdi de yeni aldığım aküyü bitirdi.motoru bir şekilde çalıştırdım ve çalışır halde iken aküyü söktüm motor anında stop etti bu alternatörün off durumda olduğunu gösterir değilmi lütfen yardım
motorun kontak sorunu vardı hallettim ancak şimdi de yeni aldığım aküyü bitirdi.motoru bir şekilde çalıştırdım ve çalışır halde iken aküyü söktüm motor anında stop etti bu alternatörün off durumda olduğunu gösterir değilmi lütfen yardım
aynen öyle kardes...
bide motoru çalistırıp gaz verirken akü kutup basını sök bakalım belki düsük sarj ediyordur...
alternatör sağlam olabilir....konjektör bozulmustur...yada konjektör alternatör bağlantı kablolarına bak belki cıkmis olabilir...
alternatörden gelip konjektöre giren 2 yada 3 kablo var...konjektörle bağlantisini sök motoru calistirip alternatörden cıkan kabloların her hangi birinin ucuna bi lamba tak + - fark etmez...lambanın bi ucunu kabloya diğerinide motorun sasesine değidir motoru calıstır lamba yanarsa gaz verdiğinde patlayacak olursa helede patlarsa demikki sorun konjektördedir....
bahsi geçen motor ne ki..? sorularına başlarken arkadaşlar bende xxxx motor var
diye başlasan süper olurdu 299+gibi
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)