Yeni üye teknik yardım lütfen
Reklamlar
-
arkadaşlar meraba. bende kanuni 90 popcorn var. motor 10 lira benzinle 80 km zor görüyor.. benim honda titan bu kadar yakmıyor. birde bakım yaptırmak istiyorum.. aldığımda 7200 km deydi şuanda 9000 de kayış dışında hiç bir değişiklik bakım yapmadım bws kayışı taktım 95 km hız yapıodu.. şuanda 80 ni zor görüo.. aldığım kişi bakımı yaptığını söylüo.. ancak pek inandırıcı değil.. kendim bakım yapmak istiyorum..
HANGİ PARÇALARI YENİLEYEBİLİRİM? Teknik açıdan desteklerinizi saygılarımla bekliorum..
Reklamlar
-
o tip bi scooter için normal 10 lira ile 80 km görmesi.. yağını hava filtresini değiştir başkada yapacak bişey yok sanırım
-
-
Yavaş git, hızlanmalarda gaza fazla asılmamaya dikkat et az yakarsın, motor sübap ayarı,karbüratör temizliği,ayarı vs,veya ateşleme de zayıf olabilir...
-
yağ hava filtresi benzin filtresi buji kayıs lastikler kötüyse onlarıda değiştir .
-
Popcorn 2 zamanlı bir motordur bu motor için olan en önemli 2 şey yağ ve bujidir buji iyi değilse hem yavaşlar hemde cok yakar ama 10 tl 80 km iyi yine cok yakmamış
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
ne marka buji
tavsiye edebilceğiniz buji markası varmı 2t için
-
tncr10 adlı üyeden alıntı
tavsiye edebilceğiniz buji markası varmı 2t için
Ngk, japon olanından.
-
normalde scooter motorlar viteslilere göre daha çok yakar sebebi sabit devirde ilerlerler buna bide 2 zamanlı motor eklenirse tüketim 3 katına çıkar 2 zamanlı motorlar yakıtı aşırı tüketir,ani hızlanmalardan kaçınarak özellikle buji ve filtre temizliğine dikkat ederek 120 km menzile çıkabilirsiniz ..
-
Süper Moderatör (BBRR)
ya böle iş olurmu neresini değiştirsem ..
motorunda güç azalması var motorun inmesi lazım .. bi usta görecek sekmanmı istiyo yoksa piston gömlek komplemi değişecek .. buji değiştireyimmi demişsin buna cevap verilebilirmi .. bujinin durumu ne ..
kısacası bu iş buradan çözülmez .. götürürsün ustaya çözer
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler