adamlar minibike'dan go karta kadar her lastiği yapıyor. Altyapı sağlam demekki. Burada da arabalarında sava kış lastiği kullananlar var gayet memnunlar.
adamlar minibike'dan go karta kadar her lastiği yapıyor. Altyapı sağlam demekki. Burada da arabalarında sava kış lastiği kullananlar var gayet memnunlar.
Heidanau da yeni girdi piyasaya yanlış bilmiyorsam daha 1 sene olmadı ama alman markası bir lastik,
öyle her yerde de satıldığını görmedim ben.
Kullanıcı yorumlarını dinlemek lazım,
zira yurtdışı testlerinde de bahsedildiğini duymadım..
http://www.motolastik.com/main/produ...p?cat_ID=16219
yeni çıkan karoo 3 beni daha çok cezbediyor.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Selamlar beyler,
GT650 Comet forumunu takip edenler bilirler bir süredir aklımı kurcalayan konuydu AVON mu SAVA mı? gittim 450 TL ye SAVA radial 120/70/17 ve 160/70/17 lastik aldım. Motorumun orjinal ebatları 120/60/17 olmasına rağmen sava henüz üretmediği için 120/70/17 almak zorunda kaldım. Ama sava nın kendi sitesinde de motoruma uygun lastik ölçüsü 120/70/17 olarak verildiğinden güvenip aldım. Rodajını bitirdikten sonra ağva ya uzadım hafif hafif.. Yol ağva yolu asfalt fena değil, ve virajlar söz konusu olunca lastiği test etmek için (en azından viraj performansını) uygun ortam oluşuyor. İlk izlenim olarak söylemem gerekiyor ki lastik oldukça yumuşak ve çift hamura sahip. Dolayısı ile çok çabuk ısınıyor. Bu da benim gibi şehir içinde kısa mesafelerde motorunu çok kullanan bir kullanıcı için cuk(!) dedi oturdu.. Çabuk ısınıyor ve iyi yol tutuyordu. Eski lastiklerim bridgstone battlax lar ile kıyaslama yapmam doğru olmaz çünkü ben o lastiklerin ekonomik ömrünü tamamladığında kullanma fırsatına sahibim oldu ama pirelli sport demon lar ile kıyaslama yapabilirim. Sport Demon dan daha çabuk ısındığını ve viraj performansının oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. yumuşaklık olarak bir tık daha yumuşak bir lastik lakin bu yumuşak hamur ömür konusunda endişe taşımama neden olmakta. Ağva-Şile arası asfalt ve yavaş virajlarından sonra Şile-İstanbul arasının hızlı virajlarında motorum yere resmen zamklandı!!! çok stabil viraj performansı var ve viraj içerisinde sanki daha da yatabilirsin dostum ben burdayım diyordu lastikler.. Fren konusunda da oldukça tatminkar bir lastik.. Islak zemin deneme şansım henüz olmadı ama ıslak zemin ile alakalı endişelerim bulunmakta.. bakalım sezon bitimine doğru ıslak zemin ile iligli deneme şansım olacak. Sonuç oalrak fiyat/performans değerlendirmesi yaptığımızda sava lastikleri 70-100 bg lik naked motorlar için biçilmiş kaftan gibi durmakta... iyi günler dilerim..
ben motosikletimde kullandım. ıslak zeminde biraz zayıf kalıyor. kuru zeminde performansı güzel, yol tutuşu güzel. çabuk aşınmıyor.
Arkadaşlar Sava MC-50 M-Racer modelini kullanan var mı ?? Kuru zemin performansı fiyatına göre çok iyi olduğu kesin. Ama bana ıslak zemindeki performansı lazım. Kışın sürekli motor üstünde olduğum için 3~5 ay süreyle sürekli ıslak zeminde sürüyoruz Ankarada.
abi bir bana mı denk geldi bu savanın kötüsü. herkes ne memnunmuş. aldım, mecburen kullanıyorum, az paraya kıyıp iyi bir lastik almadığıma pişmanım. ilk fırsatta değiştireceğim. bir daha da yanına bile uğramayacağım. ne kadar ekmek o kadar köfte. fiyatı ucuz olduğu kadar iyi. daha iyi değil. hem ucuz, hem de ucuz bir lastik. kel lastikten, hiç yoktan iyidir. yağmurda özellikle dikkat etmek lazım.
motor kle 500. ön 21 arka 17 inç jant. touring lastikler. yani dişli enduro lastiği değil. şimdi tam kodunu numarasını bilmiyorum. bakmam lazım. ama bu tarz zaten tek bir lastiği vardır savanın. yani bir modelden yola çıkarak genelleme yapmak ne kadar doğru bilemem ama beni soğuttuğu kesin.
Zannedersem arkadaş da benim kullandığım lastikten almış,
MC30 modeli ben memnundum ha ıslak performansı süperötesi diyemeyeceğim lakin şuanki kullandığım Anakee2 lerden de memnun değilim buda demek oluyor ki ıslak zeminde mümkün mertebe yavaş ve sakin kullanmak lazım hangi motor hangi lastik olursa olsun..
ANGARAJ
% 90 yorumlar olumlu..
fiyat konusunda tatminkar.
sava fırmasının dunlop lastıklerıde urettıgını dusunursek malzeme kalıtesının yeterınce tatmınkar..
almanyada yapılan test suruslerınde hatta dunlop u da gerıde bıraktıgı soylenebılır.
sava ya tesekkurler.. bır cıft lastıge 1000 tl bayılmak yok artık..
Ben alalı 3 ay falan oldu arazide performansı harika. KArdada zora sokmuyor çamurda idare eder ama ıslak zeminde sabah kırağısında falan dansöz gibi . Benim kullandığım model mc23 rockrider. HAmuru sert asfalttada kullanıyorum şu an gayet iyi .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Bir hort diyelim...
Nedir ne değildir varmıdır sava kullanan özellikle mc7 modelini??
Bende Cbr125r var, lastikleri orjinal ve değiştirmek istiyorum, daha 5bin kilometredeyim sürekli kayıyor. sava kullansam mı? hangi modeli?
yardımcı olursanız sevinirim
MC24 Invader modelini yeni aldım , 500km kadar oldu. Kuruda oldukça iyi görünüyor şu ana kadar. Islakta çok az kullandım ama yağmurda çıkmadım. Şu an için oldukça memnunum.
Motorum Yamaha WR125R.
ben de 125 cc.lik scoteerime lastik almak istiyorum, sava düşündüm ama genel yorum yol tutuş ve asfalt performansı iyi ıslak performansı kötü deniyor.
kışın motor kullanmasam da ıslak zeminle karşılaşmak kaçınılmaz
şehir içerisinde kısa mesafelerde kullanıyorum, bu konuda bilgisi , tecrübesi, tavsiyesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
MC50 kullanıyorum ben memnunum ama yağmurda öyle çok sürmedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)