bende kanuni 150 atv var motor atesleme kesiyor. yolda giderken atesleme kesiyor.buji degistirdim?aku degistirdim,buji kablosu degistirdim.bobinde problem olsa ateslemez diye dusunuyorum lutfen yardim.tesekkur ederim
bende kanuni 150 atv var motor atesleme kesiyor. yolda giderken atesleme kesiyor.buji degistirdim?aku degistirdim,buji kablosu degistirdim.bobinde problem olsa ateslemez diye dusunuyorum lutfen yardim.tesekkur ederim
Atesleme beyininde kablo girisin oksitlenmis yada temassizlik var o kablolari ve tesisati gozden gecir...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
beyni de degistir cok pahalı degıl 10-15tl falan
tesekkurler. beyni degistirecegim.gece 2 ye kadar ugrastim. bugun ilgilenemeyecegim motorla, umarim olur.
arkadaşım bobinde sorunun var ısınınca kesilir kesildiyi zamanda eksozdan patlama sesi gibi ses gelir devam edersen ileriki günlerde artık çalışmaz olur anlayacagın bobin deyişme zamanın gelmiş
kardeş onların lokal sorunu bobinin volant tası tos alıyor senin yapman gereken
volanttasını sök nedemek istediyimi biriken kurum gibi tosdan anlıyacaksın bir müşterimde aynı sorun vardı makinannın orasını burasını elletme sadece dediyimi yap anlarsın
DÜŞÜNMEDEN YAŞAYAN İNSAN :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)