motorum 4. viteste boğuluyor..??
Reklamlar
-
selam arkadaşlar dün motorumu kırklar elınden teslım aldım.jawa 350 twin sport.otoban yolda gelırken biraz hızımı arttırayım dedım. 4 vitese taktım ve ortalam 100 km civarında birazda gaza yuklenınce motorumun sesı değişiyor boğulma gibi bir uğuldama oluyor..ve dahada zorlarsam yavaşlamaya ve dahada fazla gaz yememeye başlıyor ve sankı motor duruyormuş gibi örnek verırısek hani benzın biterde biz gaz vermeye çalışırsak bir uğuldama boğulma olurya onun gibi bir ses çıkıyor sonra vites küçültünce (4. ten 3 e alınca) yine eskı gücüne dönüyor sankı az önce boğulan gitmek istemeyen motor değil..aklıma karbüratörden olabilme ihtimalı geldı..ama birde sizin fikirlerinizi öğrenmek ıstıyorum.yanı 1.2.3 viteslerde canavar gibi çekiş var ama 4 de atınca bırazda yuklenınce sıkışıyor sankı.sizce sebebı nedır..herkeze çok teşekkürler..
Reklamlar
-
Gazı az açınca ani tepki veriyorsa karbüratörün pis ,ayarsız olabilir. Deponu çeyrek deponun altında kullanma buna dikkat et.
-
karburatore baktir yada kendin bakarim diyorsan bak...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
gazı az ayarda tutunca normal formunda gidiyor daha çok verınce bu sefer yavaşlamaya başlıyor anlayamadım nedendır..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:07 ----------
sıkıntıyı yaşadığım zaman depoda full vazıyetteydı..pislik geldı desem bu gun denedım deponun 4 te 3 ü dolu gene yapıyor..ama sorun karbüratörde ise açıp bakarım pazar günü bi temızlerım tüm deliklerını )
-
erdem_77 adlı üyeden alıntı
gazı az ayarda tutunca normal formunda gidiyor daha çok verınce bu sefer yavaşlamaya başlıyor anlayamadım nedendır..
3'de yapmayıp 4. vitesde yapıyorsa(yani yük arttıkça çekiş düşüyorsa) zengin karışımdır, motoru boğar,bujin kurum bağlar, siyah duman görülebilir.
Ateşlemen zayıf ise de yükte çekişin az olur. Bujini temizlet, karışımı biraz fakir ayarlatıp,karbüratörü temizlet, düzelmezse ateşleme sistemidir.
-
tamam sayın hocam pazar günü karbüratörü bi temızleyeyım...son durumu gene buraya yazarım..hızlı cevaplarınız için çok teşekkür ederim..
-
Platin ayarı istiyor sanki
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ...
www.facebook.com/ugurbas
-
makina elektronık ateşleme..
-
Hava filtresi,buji,karburatör bu 3den birisi
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
jawaların karbüratöründe memeler var az yaksın diye kısıyolar onları. gaza yüklenincede yetersiiz benzin geldiği için boğulma yapıyo hatta egzostan patlama sesleride gelebilir. memesinş değiştir sorun kalmaz
son günüm olmasın dostum,çelengim.toparabam,
alıp beni götürsün tam dört inanmış adam.. N.F.K
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler