Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

egzantrik hakkında

REKLAM ALANI
    mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Alıntı _OLD_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senden bir ricam var.Yan sanayi dediğinle orijinal denilen arasında ne farklar olduğunu inceleyip yazarmısın.Ben yan sanayi denilince Üretici fabrika dışında daha küçük bir iş yerinde üretilmiş bir ürünü anlarım.Ama günümüzde pek çok üretici her şeyi ben yapmaya uğraşmayayım,işleri böleyim diye bazı parçaları dışarı yaptırıyor.Çorlu'da Almanya Mersedes'e parça yapan fabrika biliyorum.
    Şimdi Çin malı olan silindir kapağını Kanuni bayisinden alınca mı orijinal oluyor veya Tayfun Aktaş'dan veya Sirkeci'den alınca yan sanayi oluyor.Çin malının yan sanayisini yine Çin'lilermi yapıyor?Çok merak ettim.Lütfen,karşılaştırma sonuçlarını yazarmısın.
    Çinli motosikletler aşağı yukarı hepsinde aynı üst kapağı kullanıyorlar(scooterlar hariç).Üst kapak çok aşınan bi parça olmadığı için orjinalini arama.Performans Üst kapaklarında subaplar daha geniş ve ona göre subap yayı takıyorlar birde performans egzantiriği takınca tam oluyor
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nipp10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    91 Honda CG 125
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle !!
    Hayır. Karteri dağıtana kadar bozulmuyor. Senin motorun da iticili. Yani alttan eksantrikli.
    тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler