iyi akşamlar arkadaşlar,,
epeydir başınızı ağrıttım..
bu akşam motoru aldım ve motorun ALT MESNET i değişti ve problem halloldu..
bilginize....
iyi akşamlar arkadaşlar,,
epeydir başınızı ağrıttım..
bu akşam motoru aldım ve motorun ALT MESNET i değişti ve problem halloldu..
bilginize....
geçmiş oldu sonunda(:
çok masraflı olmamıştır umarım
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tabiki Honda burda... Anadoluda yaşamak kolay değil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Alt mesnet nedirki????
Almancasini yazarsaniz anlarim....
Türkce nizami...
Motosiklette ön amortisörleri tutan iki ana parça vardır biri alt taraftadır diğeri üst tarafta göstergelerin oralarda.. Alt mesnet ve üst mesnet.Amortisörler için yuvalar vardır, borular içinden geçer.
[IMG]www.izmoto.com/urunler/resim-7542993.jpg[/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 ----------
aman hocam ya..walla başım okadar çok ağrıdıki artık trafikte inanılmaz dikkatli gidiyorum..bir musubet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememişler..geçmiş olsun sizede..
Valla konuyu başından beri takip ediyorum CBF 150 düşünüyordum bende burada servis ve usta olayı sıkıntılı olduğu için Eskişehir var nasılsa diye rahattım fakat senin şu yaşadığın olaylardan sonra soğudum resmen sevindim sorununun hallolmasına
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
İİde tüm iş parça değişimi ve bakımla bitmiyorki bence servis dediğin motorun ciğerini bilmeli eğitimleri tam değil bence oradaki ustaların yoksa parça değiştirip bakım yapan (yağ değiştiren) burada da güzel servisler var sen eğer honda yetkilieriyle tekrar görüşürsen bu konuyuda ilet bence deki çevre illerden bile millet servise gelmeye çekinir oldu ki onlarda ona göre eğitim v.s ile yada kadro değişimiyle ustaların kalifiyesini artırırlar belki
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
walla hocam son bir ayda aynı sorundan servise yaklaşık 6-7 sefer gittim..hani dememe bile gerek kalmamıştır dicem ama inan onlar o şekilde düşünmüyorlar.çünkü çok fazla umurlarında değil. bu civarda adamlar tek el..honda motorun varsa buraya geliceksin yanii..parçalarıda bir tek burası temin edebiliyor..hatta eskişehirde yamaha servisi bile, yamaha parçalarını bile, honda servisi sayesinde sipariş verebiliyor..ben şikayet etmeseydim benim işimi bile halletmezlerdi..
Dostum motorun gidonunun hemen altında üst mesnetin üstünde mesnetleri bilyalari sıkmak için iki bilezik ince cıvata var aşağıdakini saga ustundekinide sola sıkacaksinki gidonda bilyalarda boşluk olmasın orda incelik o bilezikler .alttaki sağa üstteki sola .alttaki aşağı çekecek üstteki yukarı cekecek
aynen, şuanda da muhtemelen hurdada olabilir
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)