Eksozda Delinme yada Çatlama
-
Arkadaşlar bugün motorumu rolantide ısıtırken sağına soluna bakıyordum.Bir olay dikkatimi çekti.Alt eksozumun alt tarafında yerdeki kumlar havalanıyor sonra alt eksoza elimi götürdüm ve eksozumun çatlak veya delik olduğu kanısına vardım.Çatlak çok ince bir çatlak,bunun çaresi nedir?Bir zararı olur mu?
Reklamlar
-
arkadasim bunun motora bi zarari yoktur ancak zamanla bu catlak buyuyecek be kocaman bi delik haline gelicektir.cikaracagi ses malum.caresi egzos catlaklari tabiki yapilabilir,san kimin yapabileceini soyleyemem cunku ben belcikada yasiyorum ancak zaman kaybetmeden yaptirmani tavsiye ederim egzosu deistirmek zorunda kalabilirsin..
-
iyi bir egzozcuya git 10 dk da halleder
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
oksijen kaynagı işini gorur;)
-
Gercekten catlak olduguna emin misin? Bazi egzozlarda tahliye icin altta da delik olabiliyor
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
-
benim motorun tam manifold çıkışı çürümüş küçük bi delik var gayet iyi geçiniyoruz fakat büyümeden yaptır derim eğer çatlagın oldugu bölgede çürüme varsa elletme derim gittiği kadar gitsin dağılır sonra..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 ----------
_alp_ adlı üyeden alıntı
Gercekten catlak olduguna emin misin? Bazi egzozlarda tahliye icin altta da delik olabiliyor
evet o her motorda var aşşağı yukarı oda bir ihtimal içine su falan kaçtığında boşaltsın diye ama genelde susturucunun tam ortasında oluyor..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mertyagci adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün motorumu rolantide ısıtırken sağına soluna bakıyordum.Bir olay dikkatimi çekti.Alt eksozumun alt tarafında yerdeki kumlar havalanıyor sonra alt eksoza elimi götürdüm ve eksozumun çatlak veya delik olduğu kanısına vardım.Çatlak çok ince bir çatlak,bunun çaresi nedir?Bir zararı olur mu?
Bu küçük delik fabrikasyon yani üretici tarafından yapılıyor.Benim Kawasaki
EN 500 iki tarafında da var.Sebebi ise egsoz odacıklarının rutbet yapmaması içinmiş.Bunu tam öğrenemedim henüz.
Sonuç olarak,zararı yoktur faydası vardır.Bir şey yapman gerekmiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler