Merhaba Arkadaşlar,
Benim sorunum, motordan ses geliyor sanki egzoz patlamış gibi, ama kontrol ettim değil ayrıca hızım 70'i geçmiyor zorlanıyor geri geri gidiyor sanki dün bir sorun yoktu bugün oldu subap tanmı acaba? Teşekkürler...
Merhaba Arkadaşlar,
Benim sorunum, motordan ses geliyor sanki egzoz patlamış gibi, ama kontrol ettim değil ayrıca hızım 70'i geçmiyor zorlanıyor geri geri gidiyor sanki dün bir sorun yoktu bugün oldu subap tanmı acaba? Teşekkürler...
motorun ne bi yazsaydın nedir kaç silindir flan ii olurdu ama bujiden olabilir motor tek silindire düşmüştür,tek taraf egzosu soğuk dieri sıcakmı bi bak bi taraf silindir çalışmıyodur bence
Bianchi falcon 125 cc tek silindir...Teşekkürler...
O zaman silindirin çalışıyordur Zaten tek silndir, tek buji, 1 emme sübabı, 1 ekzos sübabı. elzem birşey olsa zaten gidemez yolda kalırdın.
Ekzos manifoldunda çatlak olabilir.
bujini deiştir
bnm motorda geçmydu 60 ı
deiştirdim bujiji
motor tamamiyle değişti
bence tamırcıye goster en guzel cözum yolu bu arkadasım
Egzoz contası yada egzoz manifoldu
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
1.buji dehiştir (maliyeti az zaten )
2.egzozunu kontrol et
3.karbüratör filtresine bak
Olmassa tamirciye git
1-2 önerıde benden....
sesin sebebi silidirin eksoz bağlantı yerine bak..orda bi conta olur....kontrol et orayi ses kesilmezse eksozu komple sök...bi taraından tanzikli su tut..ici temizlenır...merak etme sorun olmaz...daha sonra bi ucunu tıka diger taraftan su doldur bak bakalım delik falan var mi...gayet acık seklide anlattım sanınırm....
motorun gitmeme sebebine gelince...kalkıstada eskisine göre uyuz uyuz kalkıyorsa baskı balatan bitiktir,,,yada kayis bitmeye baslimistır...
subap sesi geliyor mu motordan...subap sesini rölantide calisiırken şikir şikir duyarsin...
Cevaplarınıza çok teşekkür ederim...Rolantide ses gelmiyor.En iyisi dediğiniz gibi tamirciye gitmek...
Sorunum cevabını paylaşmak istedim sorun hava filtresinin borusundaymış değişti problem kalmadı...Teşekkürler...
Kimse bilememiş.... Hadi bakalım güle güle bin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)