125 cc lik bir motorla (as125t hj125t 125mt 125rt vs...) iki kişi (60 75) kilolarda çıkamayacağı bir yokuş varmıdır
125 cc lik bir motorla (as125t hj125t 125mt 125rt vs...) iki kişi (60 75) kilolarda çıkamayacağı bir yokuş varmıdır
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:
90 derece bi yokuşu kesin çıkamıycaktır,
ya zekimiyim neyim bende ya
abi walla cok zeki 1 kişiliksin
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:
yokuş çıkar mı deyice aklıma şahan geldi ama neyse uzun mevzu evet cevap bekliyoruz kulanan arkadaşlardan bende merak ettim
vlad yorum bile yapmıyorum senin verdiğin cevaba
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
yokuş çıkma olayı motorun büyüklüğüyle direk orantılı değildir onun için motor gücüne bakman lazım cc lere göre değil Hp lere göre değerlendir125 cc lik bir motorla (as125t hj125t 125mt 125rt vs...) iki kişi (60 75) kilolarda çıkamayacağı bir yokuş varmıdır
(as125t hj125t 125mt 125rt) bu motorların hp si yeterlimidir ??
yeter yeter niye yetmesin ki 125 cc az mı? today 50 bile çıkar bütün yokuşları..
Yeterli iki kişi bebek yokuşunu iki kişi 125 t ile çıkmıştır şahidim fakat 1 saat sonra ne kadar alakalı bilmiyorum ama aletin bujisi ve ateşlemesi yandı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Sean Merhaba,
Dostum ben mondial 125 KT kullanıyorum bilmiyorum bursayı bilirmisin uludağ yokuşlarını virajlarını falan ben 75 kiloyum arkamdaki 115 kiloluk bir arkadaş gayet güzel hiç bir problem yaşamadan çıktım motoru stop ettim bir çay içtim 25 dakika sonra telefon geldi aşağı indim tek başıma 90 kiloluk bir arkadaşı alarak tekrar çıktım hiç bir problem yaşamadım yaşayan arkadaş varmı bilmiyorum
Dvorak << O Bir Idol !
ben de kymco 110 var iki kişi çıkamayacağı yokuş yoktur
Yaw abi , ağır nakliye şoförü gibisin!Dvorak adlı üyeden alıntı
O ne yaw abi , bence sen daha az kütleli arkadaşlar bul. Yoksa motor da elden gidecek...
Şaka şaka . ben de 85 liğim. Arkaya 95 lik arkadaşı da alıyorum.
Hussar ın çıkamayacağı yer kalmıyor. CBR 125 e tamamen güveniyorum.
125 lik 2 kişiyi bile taşır.Toplam 250 kg ediyor.Bu da HONDA için sorun olmaz.
[QUOTE=Dvorak]Sean Merhaba,
Dostum ben mondial 125 KT kullanıyorum bilmiyorum bursayı bilirmisin uludağ yokuşlarını virajlarını falan ben 75 kiloyum arkamdaki 115 kiloluk bir arkadaş gayet güzel hiç bir problem yaşamadan çıktım
evet katılıyorum sorun yasanmazzzz kanunı 125 t ben 60 bılader 90 ızmır'de no problem.varyant yokusu kadıfekale yokusu ve arac cıkısı yasak dondurmacı (ballıkuyu) bız cıktıkkkk..
bencede otomatik vites fln dahi olsa sorun çıkarmaz.. 125 cc sonuçta kolay kolay takılacağını sanmıyorum.. en düşük beygirli 125 cc scooter 8 hp olsun ki 8 hp ile problemsiz her türlü yokuşu çıkar..
CBR 600F Honda,
Hocam valla ben yazın 2 kişi ben 65 Kg motorun sahibide en az 75 dir hertürlü yokusu çıktık Zonguldak taki yokusları bileniniz varmıdır ? Asfalt tüm yokuşları çıktık muhtemel eğim 30-45 derece arası Motor Kanuni Tigrina 100 idi...
Arkadaşlar bende Mondıal 125 mt var ben 85 kiloyum arkamdaki iki kişi 55 er kilo Kağıthaneden Nurtepeye çıktım
bende keeway arn125 var iki kişi rahat 40 50km heryere tırmanıyor tek oldugum zaman 60km filan
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
cbr 125 heryere çıkar benim üstüme bile..
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
bende mondial 110ft var. 3 kişi ,,evet 3 ,,,çok sıkı bir yokştan biraz zorlansada çıktır..
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
ben as150t ile ben 80kg arkadaki 90kg ile şu ana kadar bütün rampalarda zorlanmadan çıktık hemde çok rahattı.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
125 cc neden problem çıkartsın ki takarsın 1. vitese en kral yokuşu çıkarsın.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)