Lütfen Acil Yardım keeway superlight (alternatör)statör hakkında
Reklamlar
-
KEEWAY Superlight 150 motosikletimin statör (alternatör) denen bölümde vida gevşemiş bakır sargıları parçalamış yenisini nerden bulabilirim, sirkecide varmıdır, kaç paradır, hangi sitelerden bulabilirim ?
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
www.rialli.com
buradan bak,fikir sahibi olursun
-
Sirkeci de bulabileceğini zannetmiyorum. Benin kanunı tigerde buna benzer bir sorun yaşayıp statörü (Elk. üreten bakır sagı) değişmek zorunda kaldım. Sirkeci'de bulamamiştım. İnternentten KEEWAy yedek parça ist. gibi girersen birçok yedek parça satıcılarının adres, tel. bulur ve sorarsın. Benim parça 90 TL. civarında idi.
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Statör
Senin motorunu çok tanımıyorum.Siteye sor.Ölçülerini iste.Uyarsa çekinmeden alış veriş yapabilirsin.
-
istanbulda keeway superlight 150 parça satan biyer bilen varmı ?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Statör
Dudullu'daki parçacı Tayfu Aktaş'a bir sor.216 6113454 536 8870086
Gidebilirsen Tayfun'a yakın iki parçacı daha var.Parçayla gidersen iyi olur.Keeway marka ama sonuçta made in china.Her ne kadar Macaristan denilsede.
-
geçmis olsun kardes...aynı olay pazar günü benimde basıma geldi....bende yarın 65 ytl ye yenisini alip takacağım...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...i-bulundu.html
-
Dudulluya aktaş motosiklete gittim yoktu, oranın (karşı tarafında) az ilerisinde ki parçacıda motomax'ın parçasını 40 tl'ye aldım, taktım saat gibi çalışıo
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende sana sonucu bizimle paylaşıp konuyu askıda bırakmadığın için teşekkür ederim.Tartışılan konuların sonuçlarını da paylaşalımki neyin nasıl olduğunu,çözümlendiğini hep beraber görelim.
Kazasız sürüşler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler