Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
sakın ha deneme,biz denedik,hem motorsiklete zararı var hemde kullananın düşme ihtimali...
arkadaşlarin dediği gibi at kamyonetin arkasına ,başın ağrımasın
Selam,
Motosikleti çektirmek tehlikeli ve yasaktır en kolayı bir Motosikletçi arkadaşın arkadan sağ ayağı ile dikkatlice senin motorun arka tarafından iteklemesidir artçının ayak basma yerinden mesela trafik yoğun değilse 12 Kilometre sorun olmaz sağ şeritten ikaz ışıklarını yakarak yavaş yavaş gidebilirsiniz.
Ben arkadaşımın motosikletini 20 kilometre öyle iteklemiştim 1 defa sigara molası yapmıştık
arabayla çekmek kesinlikle yanlış.İlla çekecem diyorsan kendi sikletinde bir motosikletle çek.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
kardeş.aynı şeyi ben de yaşadım.motoru arabayla 30 km çektim.sana tavsiyem motorun hiçbir yerine halatını direk bağlama.allah korusun öndeki bir an dalıp çekerken tehlike anında duramasa düşersin hatta motoru da sürükletirsin.ben halatın ucunu sağ veya sol değiştirerek gidona bir tur çevirdim ve avucumla tuttum. herhangi bir tehlike anında elini gevşettiğin anda araba halatı alıp gidiyor ama sen düşmüyor hatta sendelemiyorsun bile.gerçi kolların biraz yorulacak ama en tehlikesizi bence bu.bizzat yaşadım çünkü.motorcuya vardığımızda ip....nenin birinin stop düğmesini kapattığını ve motorun o yüzden çalışmadığını anladığımızda açtım ağzımı yumdum gözümü.çünkü o düğmeyi hayatta kullanmam.kontaktan stop ederim.ama o gün kendimi çoook salak hissetmiştim.http://www.motosiklet.net/forum/imag...n_rolleyes.gif
ooooo süpppperrrr her köşe başında el freni çekerseee
çabucak ordasın şaka bi yana da
ilk 2 3 km de çok zorlanırsın..ip sürekli gergin kalmalı
araç vites geçişlerinde debriyaj yaptıgı zaman, sen sende hafifden fren
yaparak mesafeni korumalısın umarım anlata bilmişimdir
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
motoru yürüterek götür=) sakın öyle bişey yapma ben yürüterek götürdüm yorucu olmuyo ama arkadasların dedigi gibi kamyonete koy en iyisi öyle olur ama sakın iple falan cekme
Yeşildereden çankayaya kadar ara ile çektim ertesi günü oradan da kahramanlara tamirciye kadar motorla çektim çeken ve arkada motoru kullanan dikkatli olunca pek bi sorun olmuyo fakat dönüşlerde-kalkışlarda ve seyir halinde çok dikkatli olunmalı özellikle dönüşler....
Ben denedim crsoss motoru çekmeyi...
Ne mi oldu?
Çeken aracın önündeki araç ani fren yapınca çeken yavaşladı. Sonra ip gevşeyince ilk hareketle beraber asfaltı gördüm...
Bence deneme. İttir daha az tehlikeli. 20 km kadar ittirmişliğim var motoru. Dayanabiliyor insan merat etme. Üstelik 30 cm karda dağ yolunda ittirmiştim.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
ben düşmemeyi başardım ama dediğim gibi arabayı kullanan çok dikkatli ve temkinli olmalı....
rx115 le hsun 150 lik scooterı çekmiştik ve ben scooterdaydım rx in ne kadar hırçın olduğunu bir çoğumuz bilir vede çoğu zaman sakin değildi ama çok aşırı bi tehlike atlatmamıştık ama araba ile çok sakat özellikle virajda heleki arkadaşım dallama diyosun çok aşırı sakat başka bi motor bul onunla çekin araba çok tehlikeli aslında çekmenin her türlüsü tehlikeli bi en iyisi araca yükleyip götürmek en mantıklısı çünkü motoru dengede tutan motorudur ve motor çalışmıyor onun için çok tehlikeli bence deneme
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
arkadasim once sana DELIMISIN diye sormak istiyorum.tabiki cok tehlikeli,beni bi kere arabayla cekmislerdi (mecburiyetten) bi kerede ben bi arkadasimi arabayla cekmistim ancak iki cok terlemstim biraz hizlandiin zaman yol bos ise problem yok tabi ama isiklarda falan durduun zaman seni ceken araba biraz hizli kalkis yaparsa ne olucak bi dusun.bence ittirmek bile daha mantikli derim...
Bende bornovadayım merkezde nakliye kamyonları var sanırım 20 liraya falan götürebilirler ama illa tamirci için o kadar yol gitmene gerek yok bornova içinde tanıdıklarım var istersen
Evet baya önce forumda görmüştüm eRy-1925@hotmail.com eklersen konuşabiliriz
Motosikletle çek yolda trafik lambası çoksa işin zor.
Benim Motoru 45-50 km tiger'la çekmiştik durmak için yavaşladığında sıkıntı yaşıyorsun.İp tekere dolaşıyor.
Tarihe bakmadan yazdım
MoToCroSS RuLeZZ
Aynen en mantıklısı kamyonetle götürmek..
Ben bikere motorumu arabayla çektim..Tabi gitceğin yere kadar sağlam gitmek motorun ve arabanın üstündeki sürücüye bağlı..
Polis konusuna gelince şehir merkezinden uzakta biryerde çektiğim için polisle felan işim olmadı ama işlek bir yolda polis görürse eminim bi kusur bulacaktır..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
Kesinlikle kamyonetle falan götür.
Küçükken daha bisiklete binereken arkadaşım arızadan dolayı motorla benim bisikleti çekmeye yeltendik ama nafile hala kolumda izi var sakın haaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)